Pristojno istakla svoje obline: Salma Hajek obukla haljinu koja sakriva nedostatke i odlično stoji punijim damama!

Vesti 09.05.2024 21:11 0

Haljina u boji vina odlično je stajala poznatoj glumici koja se sa suprugom pojavila na jednom prijemu.

salma hajek

Shutterstock

Salma Hajek ima 57 godina, ali i dalje privlači poglede gde god se pojavi. Sa suprugom je prisustvovala prijemu koji je organizovao francuski predsednik. Njen suprug je pozvan na večeru kao jedan od najbogatijih Francuza i vlasnik luksuznog konglomerata Keringa pod kojim se nalaze brendovi poput Gučija, Balensijage, Botege i brojnih drugih. Salma mu je, kao i uvek, pravila društvo u glamuroznom stajlingu.

Glumica je nosila bordo dugačku haljinu s dugim rukavima, koja je široka, oko struka ima uzak kaiš. Haljina je istakla sve obline lepe glumice. Uz elegantnu haljinu je stavilla srebrnu ogrlicu, pismo tašnu i cipele s platformom iste boje.

salma hajek

Profimedia

 

 

Salma Hajek i njen 61-ogodišnji suprug nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka, koju je glumica obeležila na društvenim mrežama fotografijama s venčanja i romantičnom posvetom.

„Ne postoje reči kojima bi se objasnio blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste to pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikada ne odustajte“, poručila je glumica uz komentar kako joj je to „jedan od najboljih dana života“.

Komentari (0)
Loading