Žena se kune u ovo: „Trik sa kafom mi je spasio brak, a hteli smo da se razvedemo“

Vesti 05.03.2024 17:00 0

Jedna žena je objasnila da su ona i njen suprug razmišljali o razvodu, jer su se udaljili pošto nisu mogli da nađu vreme jedno za drugo.

bračni par

Printscreen/Instagram

Kafa je sprečila jedan bračni par da se razvede. Žena je na društvenim mrežama objasnila kako su ona i njen muž spasili svoj brak zahvaljujući triku s kafom, za koji treba samo 5 minuta. Stručnjak za veze Aston Simonds podelila je na Instagramu video u kome predlaže da odvojite pet minuta dnevno, posebno ujutru dok pijete kafu, za razgovor sa partnerom.

„Počinjemo s otvorenim razgovorom o tome kako se oboje osećamo u našem braku“, rekla je. „Namera je da jedno drugo slušamo i naizmenično delimo jedan minut ili manje“, kaže Aston.

Trik, iako jednostavan, potpuno je promenio njen brak. Ona i njen suprug Adam razmišljali su o razvodu, jer između poslova i kućnih obaveza nisu mogli da pronađu vreme jedno za drugo. Čak i kada su razgovarali, radilo se o njihovim poslovima i računima. To je bilo sve, dok nisu otkrili ovaj trik.

 

 

„Zaista verujem da je razlika između uspešne i neuspešne veze u tome da ljudi redovno razgovaraju, a ne samo kada su u problemima i treba im rame za plakanje“, rekla je. „To nije samo spasilo naš brak, već je potpuno transformisalo naš odnos.“

Ova žena i mama dvoje dece savetuje svoje pratioce na društvenim mrežama da svoju jutarnju kafu pretvore u vreme za komunikaciju sa partnerom. Aston i njen suprug Adam piju kafu zajedno čak i kad nisu kod kuće: „Čak i dok smo na odmoru tri nedelje, koristimo pijenje kafe kao vreme za komunikaciju. Zašto? Budući da ovaj trik stvarno radi, on menja pravila odnosa,“ kaže ona. „Zajednička petominutna pauza za kafu je naša dnevna doza povezanosti, dubokog razgovora i zabavan način da dođemo na istu talasnu dužinu“, dodaje.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading