Zaboravila da spakuje grudnjak: Slavna glumica dala sve na izvolite tokom Nedelje mode u Parizu, ovo mnogi ne bi smeli

Vesti 28.02.2024 18:45 0

Pored toga što je bio potpuno providan, dizajn majice na bratelama sa otvorenim vratom bio je skoro potpuno bez leđa, sa samo jednom trakom koja ga je držala na mestu

Olivija

Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedelja mode u Parizu zvanično je u toku, a ovo je drugi put ove godine da se stilski set spusti na francusku prestonicu. Zbunjeni? Pa, u januaru su to bile revije visoke mode koje su se održavale dizajnerske kuće uključujući Schiaparelli i Chanel, a Zendaja, Dženifer Lopez, Hanter Šejfer i Noa Sajrus svi su sedele u prvom redu.

Ovom prilikom na redu su jesenje i zimske konfekcijske kolekcije poput Diora, The Rou i Viktoria Bekam. Konačna destinacija meseca mode – posle Njujorka, Londona i Milana – Pariz ne prestaje da oduševljava. Kao što je prvog dana demonstrirala Džulija Foks na pisti Presijat, noseći KSKSL krznenu jaknu.

Na modnom događaju pažnju je izazvalo prisustvo Olivije Vajld na reviji Sen Lorena. Glumica je stigla u potpuno prozirnom bodiju, oslobađajući pritom bradavice.

Pored toga što je bio potpuno providan, dizajn majice na bratelama sa otvorenim vratom bio je skoro potpuno bez leđa, sa samo jednom trakom koja ga je držala na mestu. Očigledno je modna izjava koja se koristila u oblačenju nagog, ili je možda jednostavno zaboravila da spakuje grudnjak

Olivija je uz to uparila midi suknju sa kaišem, hulahopkama i kožnim potpeticama. Kožne rukavice do laktova, zlatna ogrlica i zatamnjene naočare za sunce u stilu 70-ih upotpunile su izgled, prenosi Cosmopolitan.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading