Martina Vrbos na Pesmi Evrovizije: Danas izgleda kao bomba, a pre 8 godina je imala 120 kilograma (FOTO)

Olja Jelić Vesti 27.02.2024 20:15 0

Martina Vrbos je hrvatska pevačica koja se takmiči na izboru za pesmu Evrovizije u Beogradu, čime je izazvala burne reakcije

Martina Vrbos

ATA Images

Martina Vrbos je hrvatska pevačica koja se takmiči na izboru za Pesmu Evrovizije u Beogradu, čime je izazvala burne reakcije.

Njena karijera traje još od davne 1997. kada nastupa sa grupom "Putokazi", a od 2004. pridružuje se grupi "Let 3" kao stalni prateći vokal. 

Martina Vrbos

Printscreen/Youtube

 

 

Široj javnosti postala je poznata nakon učešća u rijalitiju "Survivor". Tada Martina nije izgledala ni približno kao danas. Imala je znatno više kilograma i kratku plavu kosu. Jednom prilikom je priznala da se naglo ugojila posle prvog porođaja.

Martina Vrbos

Printscreen/Youtube

 

- Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma - priznala je Martina jednom prilikom. 

Pošto je bila troma, osećala se loše i odlučila je da smrša. 

 

 

Kako je otkrila za Informer Martina je otkrila autofagiju i na taj način je smršala 50 kilograma.

- Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije - kaže Martina.

 

 

Za Informer je otkrila da je smršala putem autofagije. Kako je ispričala za to je čula od prijatelja koji je na taj način smršao, a nije gladovao. Prvih dana joj je bilo teško da se privikne na ovaj način ishrane, bila je non stop gladna, ali kasnije se navikla i kako je objasnila oseća se bolje i ima više energije. U njenoj ishrani su dominirale namirnice poput ribe, potaža i salata i trenirala je makar tri puta nedeljno.

Po njenom sadašnjem izgledu vidimo da je dalo rezultat jer lepa Martina izgleda bolje nego ikad. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🇷🇸♥️ (@pzesc)

 

 

Ona nastupa večeras u prvom polufinalu izbora za Pesmu Evrovizije sa pesmom "Da me voliš". 

 

 

 

Komentari (0)
Loading