Vraća se jedan od omiljenih trendova: Balajaž tehnika bojenja kose biće najtraženija u salonima

Olja Jelić Vesti 23.01.2024 21:42 0

Ove godine vraća se jedan od omiljenih trendova

Kosa

Printscreen/Instagram

Nema sumnje da će 2024. godina bit će idealna za eksperimentisanje jer kad je reč o trendovima – ima za svakoga ponešto.

Ali, jedan trend se vraća i to je posebno razveselilo milenijalce. Naime, 2024. godina je kad će neki po prvi puta napraviti balajaž – trend za kojim smo bili ludi devedesetih i 2000-tih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Noonan (@jessnoons)

 

 

Za one koji slučajno ne znaju: balajaž je tehnika bojenja kose, koja podrazumeva nanošenje boje na kosu bez upotrebe folije. Trend je postao (i ostao) popularan zbog svoje svestranosti i mogućnosti prilagođavanja različitim tipovima kose i tonovima kože.

 

 

A kad je reč o bojama koje će biti popularne ključna reč je prirodno. U 2024. godini u trendu će biti prirodne boje kose što znači da će cilj biti vratiti svoju prirodnu boju, a balajaž kao stil je idealan za to. Najtraženije nijanse bit će „puterasto plave“ i „golden bronde“. Popularna će biti smeđa kosa sa toplim plavim pramenovima.

 

 

Za one malo hrabrije ove godine trend će biti drečavp crvena boja, crvenkasto smeđa nijansa i trend koji se nastavlja od prošle godine - rose gold nijanse.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading