Frizura koja mami uzdahe" Francuski šik je najveći letnji hit

Vesti 08.06.2023 10:52 0

Ovog leta isprobajte francuski bob koji dolazi u modernijoj verziji, a odlično izgleda u kombinaciji sa šiškama

Frizura koja mami uzdahe" Francuski šik je najveći letnji hit

unsplash.com

U letnjim mesecima tražimo osveženje u kosi, za frizure koje se spremaju brzo i lako za održavanje. Pošto nam je toplo godišnje doba, a visoke temperature već tu, sada je pravo vreme da promenite frizuru. Ako nemate ideju kako da ošišate kosu, predlažemo vam francuski bob, frizuru koja je jedna od klasika kada su bobovi u pitanju, a stručnjaci za Glamour kažu da će biti veoma popularan ovog leta.



Ključ njegove popularnosti leži u činjenici da štedi vreme sušenja kose, pa je dovoljno da je samo osušite na prirodnom vazduhu – odnosno kao da je napravljena za leto, a rezultat je neuredan, opušten izgled koji mnogi težiti u leto. Savršeno za plažu, kafu u gradu, ali i za izlaske. Štaviše, ako ste eksperimentisali sa različitim bojama kose i nije ispalo onako kako ste zamislili, vreme je za šišanje, a francuski bob je idealno rešenje. Konačno, njegova najveća prednost je zaista lako održavanje, tako da ne morate da trošite mnogo vremena ni na stilizovanje. Izgleda jednako dobro zalizano kao i kada vam je kosa blago raščupana.



Glavna karakteristika francuskog boba je da kosa ima "ličnost". U isto vreme, trebalo bi da izgleda sveže i prozračno, i ne bi trebalo da izgleda kao da ste uložili mnogo truda u to. Zamislite one frizure tipa "ja sam se probudio ovako" i dodajte im francuski šik, rezultat je francuski bob!
 
Komentari (0)
Loading