Dnevni horoskop za utorak, 7. novembar: Strelac ide na put, Devica ima ljubavni problem, a jedan znak će neočekivano zaraditi novac

Vesti 06.11.2023 19:00 0

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Niko ne može da vam priđe koliko ste svesni svojih uspeha. To se najviše odnosi na osobu koja može biti u znaku Lava. Zdravlje je odlično. 

Bik

Komunikacija sa partnerom je veoma važna i potrudite se da popravite te odnose. Porodica je nešto ljuta na vas zbog vašeg raspoloženja ali to ne treba da vam bude važno. Gledajte sebe i svoje želje. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. U celoj toj poslovnoj aktivnosti najbolje će biti što ćete zaraditi veću sumu novca bez mnogo ulaganja sebe. 

Rak 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice koji od vas traže nemoguće stvari da ispunite. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. 

Lav 

Od vas zavisi kako će se stvari odvijati u krugu porodice i zahvaljujući tome možete da planirate svoje poslovne poteze. Budite spremni na kompromis sa partnerom zbog loših odnosa od pre. Najvažnije je popraviti odnos.

Devica 

Merkur aktivira vaše polje komunikacije i saradnje sa inostranstvom. Do kraja nedelje mogući su prekidi komunikacije sa partnerom zbog njegove tvrdoglavosti i potrebe da bude ljubomoran. Zdravlje je stabilno. 

Vaga 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem Venere i stvarate tenziju u odnosu sa partnerom. Ne dozvolite da vas drugi vide drugačije od onoga što jeste. Mogući problem sa stomakom zbog stresa na poslu. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete pod velikim izazovom u vezi posla i nove poslovne ponude. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna energija koja vas vuče dalje i daje dobre instrukcije. Čuvajte se naglih promena vremena.

Strelac 

Jupiter aktivira vaše polje poslovne komunikacije i moguće je da ćete do kraja radne nedelje da putujete. Bićete veoma aktivni poslovno i to će vam doneti mnogo bolje finansije. Glavobolja. 

Jarac

Sam početak dana je emotivno buran zato što imate veoma intenzivne odnose sa partnerom. Pokušajte da kroz razgovor rešavate sve ono što niste mogli ranije. Problemi sa kičmom.

Vodolija

Tokom današnjeg dana okrenite se mnogo više sebi nego drugima, to se posebno odnosi na vaš odnos sa prijateljima koji od vas zahtevaju već neko vreme nemoguće stvari. Problemi sa spavanjem zbog poslovnog stresa.

Ribe 

Situacija sa partnerom se stabilizuje zahvaljujući vašoj želji da emocije dovedete u red. Obratite pažnju na moguće probleme sa porodicom zbog njihove želje da dominiraju u vašim životom. 

Komentari (0)
Loading