Dnevni horoskop za petak, 19. januar: Rak da kontroliše reakcije, Lav da pripazi na zdravlje, Škorpiji se neko meša u ljubavni život

Vesti 18.01.2024 18:56 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednom periodu važno je da nađete kompromis između svojih poslovnih planova i šta je ono što možete da date. Ljubavna situacija će biti stabilnija onog momenta kada se stabilizuju vaše unutrašnje emocije.

Bik

U ovom periodu jako je važno da se okrenete sebi i svemu onome što ste pokrenuli u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da vas obeshrabri jedna ružna reč ili negativna emocija od strane drugih ljudi.

Blizanci

Merkur vam pokazuje put kako treba da se osećate stabilnije i sigurnije u sebe i iskoristite ovaj njegov pozitivni uticaj u vezi posla i poslovnih planova. Situacija u krugu porodice je mnogo bolja zahvaljujući vašoj iskrenosti.

Rak

Sam start ovog dana je pod uticajem vaših emocija i vaše želje da iskreno kažete ono što mislite u vezi partnera i njegovih emocija. Čuvajte se naglih i iznenadnih reakcija kojima možete biti skloni zbog porodičnih rasprava.

Lav

U ovom periodu za vas je idealno da se što više krećete I da aktivirate svoj imunitet. U krugu porodice svi od vas očekuju mnogo više nego što ste spremni da pokažete i da date jer želite da čuvate svoje vreme samo za sebe.

Devica

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana jer mnogo toga utiče na vaše raspoloženje. U ljubavi ste spremni da prihvatite kompromis sa partnerom i to se negativno odražava na vaše raspoloženje.

Vaga

Danas ćete biti preokupirani tuđim problemima i to će vas veoma iritirati. Najvažnije da se okrenete više sebi i sređivanju svojih poslovnih aktivnosti jer vas čeka veoma jak poslovni tempo do kraja meseca. Mogući problemi sa kičmom.

Škorpija

Tokom dana bićete veoma umorni i najbolje je da se odlučite da odmarate što više možete. U krugu porodice situacija može da vam bude podržavajuća ali nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaše emotivne izbore. Problem sa zubima.

Strelac

Danas ćete biti više okrenuti onome što se dešava u krugu porodice nego što bi trebalo. Najvažniji savet je da se čuvate mišljenja drugih ljudi i da to ne uzimate zdravo za gotovo. Problemi za spavanje.

Jarac

Venera aspektuje vaše polje ljubavnih odnosa pa razmislite o tome koliko i na koji način vrednujete sebe i vašeg partnera. Odnosi u krugu porodice su stabilni i nije potrebno da se uključujete dodatno u sve njihove rasprave.

Vodolija

Bićete jako tvrdoglavi kada su u pitanju odnosi sa poslovnim saradnicima, posebno ako su u pitanju odnosi sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i pokušajte da na vreme rešavate te odnose.

Ribe

Vaša energija se stabilizuje i zdravstveno se osećate mnogo bolje nego proteklih dana. Ljubavna situacija je mnogo otvorenija jer je partner pokrenuo mnogo toga što treba da raščistite kroz razgovor.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading