Dnevni horoskop za petak, 9. februar: Bik lebdi na oblaku ljubavi, Lavu nestabilno na poslu, a evo ko ne sme da donosi važne odluke

Vesti 08.02.2024 18:44 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana pokušajte da budete sebi najbitniji jer ostali ljudi gledaju samo sebe naročito u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Zdravlje može biti ugroženo ako ne vodite dovoljno računa o spavanju.

Bik

Venera aktivira vaše polje snažnih emocija i bilo bi dobro da se posvetite svemu onome što partner već neko vreme priča. U vezi posla nemojte se oslanjati na druge ljude već gledajte da budete sebi velika  poslovna podrška.

Blizanci

Zbog pozitivnog uticaja Merkura bićete snažno pokrenuti i imaćete volju i želju da svima date prostor što se tiče posla i poslovnih aktivnosti. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka ali u ovom slučaju postaje vaša velika podrška.

Rak

Do kraja dana potrebno je voditi računa o ljudima koji vam nešto žele dati, ali vi već neko vreme ne želite ništa da primite posebno kada su u pitanju emotivni aspekti povedite računa o mogućim problemima sa zdravljem.

Lav

Vaša poslovna situacija je nestabilna i može se zakomplikovati ako dovoljno ne obratite pažnju na način na koji komunicirate. Partner vam ne daje dovoljno podrške jer ne može da razume vaše unutrašnje emotivne lomove.

Devica

Čuvajte se naglih odluka kojima možete biti skloni, posebno kada su u pitanju aspekti Merkura. Vaše poslovanje može da se stabilizuje samo ako želite da idete napred i da podržavate sebe i vaše potencijalne uspehe.

Vaga

Vaša poslovna strana je veoma stabilna zahvaljujući ljudima sa kojima se družite i koji su vam velika podrška, naročito osoba u znaku Jarca. Nemojte donositi nagle odluke u vezi poslovne situacije do kraja dana.

Škorpija

Danas ćete biti najviše emotivno okrenuti zato što imate potrebu da raščistite neke stvari sa partnerom i njegovim aspektima poslovanja. Osoba u znaku Ovna vam stvara poslovne prepreke zbog loše komunikacije koju imate već neko vreme.

Strelac

Nemojte donositi važne odluke do kraja dana u vezi ljubavnog odnosa jer partner ima mnogo veće probleme nego što pretpostavljate. Nemojte se ljutiti na ljude oko vas koji vam skreću pažnju na vaše ponašanje.

Jarac

Vaše ambicije su mnogo veće nego inače i ovo je veoma težak period da sebe uskladite sa poslom i sa privatnim životom. Takođe vodite računa o svemu onome što se dešava u krugu porodice jer neke stvari ne možete da podnesete do kraja.

Vodolija

Vaša poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući osobi u znaku Ovna koja vam daje podršku već neko vreme kroz komunikaciju i savete. U narednom periodu bićete dobro raspoloženi zbog osobe koja vam žele dobro, a to su vaši prijatelji.

Ribe

Imate nagli poslovni preokret do kraja dana i to se dobro odražava na sve ono što poslovno radite. Osoba u znaku Lava vam daje dobre instrukcije što se tiče posla i poslovnih aktivnosti za naredne dve nedelje.

Komentari (0)
Loading