Jedna namirnica je zabranjena u njihovom domu: Jelena i Novak Đoković je uopšte ne koriste — Stefan voli da prekrši pravilo

Nedeljko Tišanović Vesti 15.07.2024 21:38 0

Ne možete da zamislite šta se u domu Đokovića uopšte ne poslužuje.

nole

EPA-EFE

Što se tiče ishrane tenisera Novaka Đokovića i njegove supruge Jelena Đoković nema više dileme oko ishrane. Njih dvoje jedu samo veganske recepte, a u medijima se vodi polemika oko toga šta njihova deca jedu Tara i Stefan. 

Najzanimljivije je to što postoje stvari koje su zabranjene u kući Đokovića. Kako je poznato Novak i Jelena ne koriste šećer u ishrani, ali ugljene hidrate teniser unosi kroz paste i nudle, ali ono što je bitno napomenuti da su to bezglutenske testenine. Rafinisani šećer ne unosi, nego konzumira urme i voće.

Međutim sve zanima samo jedna stvar - Kako se hrane Stefan i Tara?

Jelena Đoković je tokom karantina družeći se sa fanovima na Instagramu otkrila kako izgleda ishrana njene dece.

Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire — objasnila je tada Jelena.

Jedina koja ume da prekrši pravila je Novakova mama, Dijana Đoković koja je jednom prilikom otkrila da ponekad "prekrši" pravila, pa unucima pripremi hranu koja nije dozvoljena kod mame i tate.

Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke“, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne", a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske" — ispričala je jednom prilikom uz osmeh Dijana Đoković.

 

 

 

Komentari (0)
Loading