Odrekla se samo 2 namirnice, smršala 8 kilograna i to bez gladovanja: Blogerka podelila režim ishrane sa kojim se "istopila"

Nedeljko Tišanović Vesti 15.07.2024 21:13 0

Uspela je da izgubi 10 posto telesne masnoće.

Printscreen/Instagram

Printscreen/Instagram

Australijanka Adel Barbaro uspela je da za samo 4 nedelje uspala da smrša 8 kilograma. Ona se u ovoj svojoj borbi odrekla nezdrave hrane i vina koje je volela da pije svako veče.

Ona je tom prilikom i na svojim društvenim mrežama objavila fotografije na kojima drži kese krompira koji su zapravo ekvivalent za kilograme koji su "nestali". 

Četiri nedelje i dve kese krompira — kratko je napisala i dodala fotografije pre i posle.

Kako i sama kaže, dobila je mnogo upita kako je uspela da skine kilograma, pa je u jednoj izjavi za Daily Mail podelila svoju filozofiju. 

Bila sam prezasićena svime i sebe stavljala na poslednje mesto. Uvek sam išla na dijetu od sutra, a kako su dani prolazili, imala sam sve manju motivaciju. Jela sam smeće, puno pila, nisam vežbala niti dobro spavala. Koža mi je bila u groznom stanju i osećala sam se teskobno. Počela sam da preskačem doručak, a jela obilne ručkove i večere, koje sam zalivala vinom priznaje ona.

Navela je i da je počela da se naglo goji kada su joj "hormoni podivljali" kada je prestala da doji. Dodaje i da je sebe zapostavljala.  Promenila je plan ishrane i počela da šeta nakon što bi stavila decu na spavanje. Oslanjala se na program Be Fit Food i rezultati su, kaže, došli brže nego što se nadala.

— Za dve nedelje izgubila sam 5,25 kg. Da, celu kesu krompira — pohvalila se.

Mama dvoje mališana uspela je da za 4 nedelje izgubi 7,8 kg i preko 10 odsto telesne masnoće.

Uglavnom za doručak jedem španski omlet, goveđi kari za ručak, za međuobrok ubacim proteine, a za večeru spremim tajlandsku piletinu. Ako želim, počastim se i čizkejkom za desert — opisuje Adel.

Takođe, ograničila sam unos vina na samo jednu čašu mesečno. Želela bih da dođem na 65 kila i da na tome ostanem. Rezultati su do sada zaista čudesni, osećam se inspirisano", dodaje. Najbolja stvar koju joj je donela ovakva dijeta je, priznaje, to što napokon jede pravu hranu. Ne troši nikakve pilule za mršavljenje ni čajeve ni energetske pločice. Jede normalno, ali proporcionalno i promišljeno — u tome je caka.

Komentari (0)
Loading