Devojka poljubila dečka, pa umrla posle osam minuta: Jedna greška koštala je života

Jelena Vukelić Vesti 15.05.2024 16:19 0

Niko nije očekivao da će se ovo desiti

shutterstock

Shutterstock

Ovaj neočekivan i veoma žalostan događaj dogodio se 2012. kada je Mirjam Dukre-Lemej iz Montreala preminula samo osam minuta nakon što je dečko poljubio.  

Samo nekoliko minuta nakon što je poljubio, Mirjam je počela da ostaje bez vazduha. Prema izveštaju iz istrage, nije joj radio inhalator, a kod sebe nije imala lek koji je mogao da joj pomogne u takvim situacijama.

 

 

 

 

Njihova veza je bila sveža i Mirjam mu nije rekla za svoje alergije, ali i najtežu, alergiju na kikiriki.  Dok se ona spremala za krevet on je pojeo sendvič u kojem je bilo maslaca od kikirikija, nakon toga je popio čašu vode i poljubio je, ali to je bilo dovoljno da izazove tešku alergijsku reakciju.

Hitna pomoć je stigla za osam minuta, ali uprkos pokušajima, Mirjam je preminula jer joj je mozak ostao bez kiseonika, jer kod sebe nije imala atihistaminik, a njena alergija je bilo toliko teška, da je nažalost i usmrtila, piše Independent. 

Uvek je živela normalnim životom, a sa sobom je uvek imala svoj lek i svi su znali za njenu alergiju – ispričala je majka.

- Sve je išlo dobro u njenom životu, rekla mi je da se zaljubila. Bio je to prvi put da sam videla svoju ćerku s takvim sjajem u očima – rekla je za neutešna majka. 

Komentari (0)
Loading