On želi da živi preko 120 godina! Milijarder troši krvav novac kako bi "prevario" starenje, njegov režim ishrane je posebno interesantan

Vesti 18.01.2024 13:43 0

Džonson i njegov tim stručnjaka osmislili su posebne recepte za njegovu ishranu...

Brajan

Printscreen/Youtube/Bryan Johnson

Mnoge zanima pitanje šta bi trebalo da jedu kako bi što duže zadržali mladalački izgled i sačuvali zdravlje.

Milijarder i preduzetnik Brajan Džonson je, reklo bi se, došao do odgovora na ovo pitanje.

On troši čak i do dva miliona dolara godišnje na intenzivan režim pod nazivom Project Blueprint u pokušaju da "prevari" starenje i duže ostane mlad, a to uključuje i njegovu ishranu. Brajan tvrdi da živi preko 120 godina.

Ovaj 46-godišnjak s, kako tvrdi, kožom 28-godišnjaka, srcem 37-godišnjaka i kapacitetom pluća 18-godišnjaka na biljnoj je ishrani koja uključuje mešavinu čvrste i meke hrane, a iako je tokom godina donosio neke loše odluke kada je ishrana u pitanju, 2019. godine u potpunosti je promenio svoj životni stil, prenosi Una.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zero (@bryanjohnson_)

 

Džonson danas svoj dan započinje sa zdravim smutijem, za ručak pojede činiju punu povrća, a za desert uglavnom jede puding od voća i orašastih plodova. Sve u svemu, dnevno unese oko 1977 kalorija.

 

 

Džonson i njegov tim stručnjaka osmislili su posebne recepte za njegovu ishranu, i to tako da je, kako kaže - osluškivao svoje telo i otkrio koje mu namirnice odgovaraju, a koje ne. Ti su mu recepti pomogli da prestane da žudi za nezdravom hranom, a nedavno je u dva videa podelio i svoje omiljene recepte za ručak i desert. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading