Za sirup vam je potrebno:
3 lovorova lista
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
0.5 l piva
Priprema
U šerpici na tihoj vatri karamelizujete šećer, ali morate da pazite da vam ne zagori. Kada se šećer karamelizuje i dobije braonkastu boju tada ga sklonite sa vatre i dodate pivo koje je bilo na sobnoj temperaturi.
Vratite sirup na šporet i mešajte dok se smesa lepo ne sjedini (15-20 minuta). Kada sirup počne da liči na med, dodajte 3 lovorova lista i zatim ga sipate u staklenu teglu i ostavite da se ohladi.
Sirup možete čuvati i van frižidera. Uzima se ujutru i uveče, a možete i popodne, neće škoditi. Sirup mogu i deca da piju, po jedu kašičicu dnevno.
Ako imati baš jak kašalj u sirup možete dodati i malo listova sveže nane. A ako pak niste bolesni, sirup možete uzimati svako jutro po jednu kafenu kašičicu.
Tekst služi kao alternativa pri lečenju, ali naravno ne smete izbegavati lekare.
Možda vas zanima…
