Energetska bomba: Napravite ovaj napitak i zaboravite na sezonske prehlade, jedan sastojak ubija sve bakterije!

Vesti 14.10.2023 11:25 0

Moćno piće za hladne dane...

zdrava hrana

Shutterstock

Beli luk, limunov sok i maslinovo ulje predstavljaju jednu od najboljih kombinacija, kako za imunitet, tako i za gubitak kilograma.

Naime, kombinacija ove tri namirnice eliminisaće masne naslage, ali i ubrzati naš metabolizam, kako bismo se oslobodili štetnih toksina iz organizma.

Kombinacija belog luka i limuna reguliše šećer u krvi, redukuje broj triglicerida u krvi, poboljšava cirkulaciju, reguliše loš holesterol, ali u isto vreme podiže i nivo dobrog holesterola, piše Krstarica.

Luk

Shutterstock

 

Sastojci:

1 limun
3 čena belog luka
1 čaša tople vode
3 kapi maslinovog ulja

Ova kombinacija izbacuje toksine iz organizma i jača imunitet.

Priprema:
Iseckajte beli luk, dodajte vodu, limunov sok i maslinovo ulje. Dobijenu smesu ostavite da odstoji oko 20 minuta. Promešajte i procedite u šolju. Po želji možete dodati med ili javorov sirup. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Supermodel i od nedavno voditeljka Danijela Dimitrovska ispred naše kamere napravila je ukusnu, brzu i zdravu salatu za sve dame koje su žurbi, a paze na svoju liniju. Podelite sa nama kako vam se dopao ovaj recept kada ga isprobate 😋 #zena #najzena #fyp #foryoupage #foryou #fpyシ #fypシ゚viral #danijeladimitrovska ♬ Synchronize (Instrumental) - Milky Chance

 

Komentari (0)
Loading