Malo ko može da veruje: Doktor iz Turske otkrio koji napitak toliko prazni creva da se za 3 dana mršavi 7 kilograma

Slobodanka Ćorić Vesti 12.09.2023 15:55 0

Zapravo, pije se četiri ili više časa vode za detoksikaciju kako biste ubrzali rezultate dok jedete zdravu hranu

doktor

Printscreen

Doktor Mehmet Oz je poreklom iz Turske, a mnogima je poznat po svom detoks planu. Kako ističe, navodno možete smršati sedam kilograma za tri dana. Napitak je napravljen od mešavina vode, zelenog čaja, soka od limuna, krastavca, metvice i kajenske paprike, "isproban je i testiran kako bi vam pomogao da vratite svoje telo na mršavljenje", otkrio je pre dve godine. 

Zapravo, pije se četiri ili više časa vode za detoksikaciju kako biste ubrzali rezultate dok jedete zdravu hranu. On tvrdi da nećete biti gladni.

Jedan od glavnih ciljeva detoksikacije vodom:

- Želimo da očistimo vaša creva na zdrav način - objašnjava doktor.

Ispostavilo se da su mnogi preopterećeni toksinima apsorbiranim iz ostataka pesticida na hrani, zagađenim vazduhom...Naša jetra ih često ne može dovoljno brzo filtrirati, "tako da se čuvaju u masnim ćelijama", objašnjava. ​

Kako toksini napuštaju vaše telo, masnoće se brže sagorevaju - a povrh toga, pokazalo se da antioksidansi u zelenom čaju ubrzavaju metabolizam do 35 odsto.

Doktor je dobio ovaj moćan recept, evo od čega se sastoji:

  • Pet šoljica hladne filtrirane vode
  • Tri šoljice jakog zelenog čaja, kuvanog i ohlađenog
  • Jedan ceo srednji krastavac s korom, narezan na kriške
  • Sok od pola limuna
  • Jedna četvrtina šoljice svežeg lista mente
  • Polovina kašike kajenskog praha

Zeleni napitak za mršavljenje

Sve sastojke stavite u frižider promešajte i ostavite. Pijte sat pre obroka. Bitno je da se držite neprerađene hrane, koristite zdravu masnoću, visokokvalitetne proteine ​​i puno bobičastog voća i povrća bogatog vlaknima i antioksidansima u svakom obroku, piše "Ženski svet".


Mehmet Oz je rođen 11. juna 1960. godine u Klivlendu, Ohajo, SAD. Njegov otac, Mustafa Oz, je u to vreme radio kao lekar u SAD. Mehmet Oz je poreklom iz Turske po očevoj strani. Njegova majka se zove Suna Oz... Ima dve sestre po imenu Seval i Nazlim. Završio je srednje obrazovanje u školi Tover Hill u Vilmingtonu, Delaver. Mehmet Oz, koji je diplomirao na Univerzitetu Harvard 1982. godine, stekao je ime kao kardiohirurg. 

 

Komentari (0)
Loading