Ruski DOKTOR tvrdi da samo za 20 sekundi možemo popraviti ZDRAVLJE: Mnogi ne mogu ni toliko da IZDRŽE, ali bar pokušajte!

Vesti 18.04.2023 09:30 0

Prema njegovim rečima, možete ojačati imunitet za 20 sekundi

Ruski DOKTOR tvrdi da samo za 20 sekundi možemo popraviti ZDRAVLJE: Mnogi ne mogu ni toliko da IZDRŽE, ali bar pokušajte!

Printscreen/Youtube

Ako ste često prehlađeni i bolešljivi iako vodite računa o svom zdravlju i hranite se zdravo, postoji metoda koja i te kako može da vam pomogne u jačanju imuniteta. Praktikuju je i poznate ličnosti, naročito jer njihov organizam teško podnosi mnogobrojne turneje, nespavanje i brz tempo. Ipak, postoji jedna caka - malo ko može da izdrži.

Da li možete 20 sekundi da boravite u ledenoj vodi? Ledena voda, smatra se, podstiče cirkulaciju i pozitivno utiče na jačanje imuniteta. Ipak, retko ko će biti dovoljno hrabar da to proba.

Ruski doktor Sergej Bubnovski osmislio je dosta jednostavniju, a takođe korisnu tehniku za zdravlje celog organizma.

Sve što treba da uradite, jeste da spustite noge u lavor koji ste prethodno napunili potpuno hladnom ili ledenom vodom, u visini od 10 do 15 centimetara. Važno je da nikako ne dodajete toplu vodu i da pokušate da izdržite. Nakon toga, uđite bosi u kadu i stopalima tapkajte po ledenoj vodi. To bi trebalo da radite 20 sekundi, a najviše pola minuta. Noge, kada budete izašli iz kade, obrišite grubim peškirom i obujte vunene čarape.

Sergej tvrdi da ovo izuzetno povoljno utiče na zdravlje celog organizma, ali nije još uvek naučno potvrđeno i ispitano. 

 

 

Komentari (0)
Loading