Pojeo je ostatke hrane koje je cimer ostavio: Završio je u BOLNICI i ubrzo su mu amputirane noge i svi prsti na rukama!

Vesti 30.03.2023 21:00 0

Cimer 19-godišnjeg mladića ostavio je ostatke hrane, a on je odlučio da ih pojede

Pojeo je ostatke hrane koje je cimer ostavio: Završio je u BOLNICI i ubrzo su mu amputirane noge i svi prsti na rukama!

Shutterstock

Međutim, telo 19-godišnjaka je izuzetno loše reagovalo. Zbog trovanja hranom završio se amputacijom nogu i svih prstiju.

Šokantna priča mladog Amerikanca na ekstreman način pokazuje kako se trovanje hranom može završiti .

19-godišnjak je odlučio da dokrajči ostatke svog cimera, pojeo je piletinu sa testeninom i pirinčem. Ispostavilo se da je jedenje ovih jela za njega tragično. Dečko je doživeo šok od trovanja.

Devetnaestogodišnjak je dobio osip i otkazivanje više organa. Bol u stomaku i povraćanje praćeni su jezom, opštom slabošću, mijalgijom, bolom u grudima, kratkim dahom, glavoboljom, ukočenošću vrata i zamagljenim vidom.

Mladić je završio u bolnici. Na odeljenju se stanje pacijenta pogoršalo. Počeo je da ima problema sa disanjem i nizak nivo kiseonika u krvi. Koža mu je postala plava.

Na kraju, 19-godišnjak je prebačen na odeljenje intenzivne nege u drugoj bolnici. Tamo su zdravstveni radnici saznali da se istim proizvodima otrovao i pacijentov cimer. Međutim, njegovo trovanje se završilo samo povraćanjem.

Odmah su mu amputirani donji udovi, kao i svih 10 prstiju na rukama. Razlog za ovakvu odluku lekara bila je nekroza i gangrena koja je zahvatila ova područja. Na kraju je mladić preživeo jedna.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading