Otišla je da spava sa bolom u ramenu: Nakon dva sata više nije bila živa, evo šta joj se dogodilo

Vesti 06.02.2023 12:15 0

Ričard i Kler su planirali da proslave desetogodišnjicu braka kada je Kler tragično preminula.

Otišla je da spava sa bolom u ramenu: Nakon dva sata više nije bila živa, evo šta joj se dogodilo

Shutterstock

Ričard Dafi, 38, rekao je da se njegova supruga Kler probudila sa bolom u ramenu i pomislila da bi topla kupka i dobar san bili dovoljni da joj ublaže bol.

Majka dvoje dece zamolila je supruga da je probudi ako bude duže spavala.Nakon određenog perioda Ričard je otišao da je proveri, da bi otkrio da njegova 41-godišnja žena ne reaguje. Očajnički želeći da spase svoju ženu, Ričard je pozvao hitnu pomoć, ali je bilo prekasno jer je Kler proglašena mrtvom 8. januara. Ričard je rekao: „Bio sam emotivno uznemiren, vrištao sam.

„Utrčao sam u ćerkinu spavaću sobu i odmah sam telefonirao hitnoj pomoći. Ne deluje stvarno, ali sve je bilo kao zamagljeno. Prošlo je tako brzo”, preneo je The Sun.

Kasnije je otkriveno da je Kler, koja je živela sa Ričardom i decom Harijem (16) i Alis (15), umrla od plućne embolije. Plućna embolija se javlja kada nakupina materijala kao što je krvni ugrušak blokira arteriju u plućima. Simptomi plućne embolije uključuju oštre ili ubodne bolove u grudima koji počinju iznenada ili se javljaju postepeno.


Znaci uključuju:
  • Gubitak daha
  • Bol u grudima
  • Iskašljavanje krvi
  • Groznicu
  • Brze otkucaje srca
  • Bol u nozi

Prema Nacionalnoj alijansi za zgrušavanje krvi, dok je rizik od DVT ili PE kod odraslih 1 na 1000 godišnje, ekvivalentni rizik kod dece može biti samo 1 na 1 milion godišnje. Međutim, ovo može biti potcenjeno, jer kod dece se retko sumnja na dijagnozu.

 
Komentari (0)
Loading