Hani su rekli da je njena nerođena BEBA mrtva: U početku je verovala LEKARIMA, a onda je postavila KLJUČNO PITANJE

Vesti 27.10.2022 14:01 0

Hana Kol, 26, primljena je u kraljevsku bolnicu Bredford u oktobru nakon što je doživela neočekivano krvarenje

Hani su rekli da je njena nerođena BEBA mrtva: U početku je verovala LEKARIMA, a onda je postavila KLJUČNO PITANJE

Shutterstock

U trenutku prijema u bolnicu Hana je bila trudna 22 nedelje.
Nakon što su neki testovi otkrili "apsolutno poražavajuću" vest, jer nisu mogli da očitaju otkucaje srca, saopšteno joj je da je njena beba preminula.

Međutim, Hana, iz Bradforda u Zapadnom Jorkširu, rekla je da ju je intuicija  naterala da zatraži drugi ultrazvučni pregled dok je izbezumljena ležala u bolnici. I buduća mama je bila zapanjena kada su lekari tada otkrili da je njena beba zapravo još uvek živa. „Duboko u sebi sam znala da je ona još uvek tamo jer sam još uvek osećala pokrete – bila sam apsolutno slomljena kada su mi rekli da je mrtva“, objasnila je ona.

Nakon što je preživela rolerkoster emocija, Hana je objasnila da je sve ovo bilo izuzetno stresno za nju.

"Osetila sam olakšanje kada mi je rečeno da je sve u redu", rekla je ona. U bolnici je sada pokrenuta istraga. Međutim, nakon ovog iskustva, Hana je bila zabrinuta zbog povratka u kraljevsku bolnicu Bradford (BRI). "Veoma sam nesigurna po pitanju povratka u tu bolnicu. Stalno se pitam koliko se puta ovo dogodilo ranije?' Želim da druge žene budu svesne kroz šta sam prošla. Želim da druge žene budu svesne ove situacije.

Hanina beba, koju je nazvala "mali borac" treba da se rodi 9. februara 2023. godine i sada je prioritet da ona i beba dobiju odgovaraju'u negu

Komentari (0)
Loading