Doktor Andrej Bobrovski, ruski nutricionista i doktor medicinskih nauka, otkrio je da čorbica od mesa, bilo kog, mogu da budu štetne po zdravlje.
Kako je objasnio, ako redovno jedete ovo domaće jelo povećavate rizik od razvoja kardiovaskularnih bolesti.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- Dokazano je da su mnoge savremene bolesti povezane sa stalnom upotrebom zasićenih masnih kiselina, odnosno životinjskih masti - rekao je dr Bobrovski i objasnio je da misli na takve bolesti kao što su ateroskleroza, kardiovaskularne bolesti, srčani i moždani udar.
Dr Bobrovski je skrenuo pažnju na opasnost od popularnog jela . A "tajna" se krije u tome što njegova redovna upotreba neprimetno šteti srcu. Činjenica je da se, prema rečima lekara, negativan uticaj zasićenih masnih kiselina na zdravlje ponekad primećuje prekasno, jer se, na primer, ateroskleroza razvija godinama, a da se pritom ne oseća.

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Prvi snimci iz Moskve! Pogledajte kako je predsednik Vučić dočekan na aerodromu, ruski mediji uživo prenosili njegov dolazak! (VIDEO)

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Pakleni plan blokadera! Najavljuju protest ispred svih opština po Srbiji i totalnu blokadu! (FOTO)

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Aleksandar
29.08.2022 16:28U kojem veku dotični lekar živi?! Govori o navodnoj štetnosti zasićenih masnih kiselina, o čemu se govorilo pre nekih 30 i više godina. Međutim, novija klinička ispitivanja su pokazala da to nema veze sa istinom. Pa se pitam, gde je dotični lekar živeo zadnjih 30 godina, kada očigledno nije upućen u novija istraživanja iz oblasti medicine?!