Da li ste pili crnu limunadu? U posledje vreme je žene iz celog sveta masovno piju. Tvrde da čisti od toksina, pročišćava creva, pomaže u topljenju masnoća, a o tome piše i "Medical News Today". Crna limunada ima isti ukus kao klasična, a u pravljenju treba dodati aktivni ugalj. On nema ukus, ali je vrlo zdrav i podstiče varenje, izbacivanje štetnih materija iz tela, a zahvaljujući tome smanjuje nadutost. Stručnjaci ističu i da povoljno utiče na nivo holesterola u krvi, smanjujući loš i povećavajući dobar holesterol, kao i da podmlađuje kožu.
Kako se pravi crna limunada?
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
4 čaše vode
1/4 šolje isceđenog soka od limuna
1 tableta aktivnog uglja
Priprema:
Pomešajte sve sastojke. Po želji dodajte još limuna i malo meda ako volite da pijete slatku limunadu. Napitak se pije jednom nedeljno.
Napomena: Pošto aktivni ugalj može da smanji resorpciju dijetetskih suplemenata i lekova, crnu limunadu piti u razmaku od bar 2 sata, a pre upotrebe se posavetovati sa svojim lekarom.
Video: