Ove 3 stvari se događaju osobi na samrti: Julija je medicinska sestra i odlučila je da otkrije šta nagoveštava kraj života

Vesti 16.10.2024 08:56 0

Medicinska sestra je ispričala simptome "fenomena samrtničke postelje" i kostila video iz stvarnog života.

bolesnik

Shutterstock

Jedna stvar u životu je zagarantovana, a to je da ćemo svi umreti. Bojali se smrti ili ne, pomisao na to da nas više neće biti na ovom svetu može biti zastrašujuća, posebno kada ne znamo šta nas tačno čeka "s druge strane".

Zato medicinska sestra koja radi u bolnici sa najtežim bolesnicima na Tik Toku često dotiče tema koje govore o poslednjim danima bolesnika. Ona nastoji da promeni strah od smrti. Tako je pričala i o simptomima "fenomena samrtničke postelje" koristeći video primere iz stvarnog života. Pokazala je tri uobičajena simptoma koji se događaju kada je neko na ivici smrti. Taj video ima više od 700 hiljada pregleda.

Navala uzbuđenja

Na početku videa je objasnila je da je to nešto što medicinsko osoblje često viđa. "Nismo sigurni zašto, ali često se događa", rekla je Julija. Zatim otkriva da je porodica žene koja je u poslednjim danima podelila video snimke s njenim fenomenima na samrti, uz dopuštenje Juliji da ih objavi. Prvi simptom je navala uzbuđenja. 

"Možete videti da osoba vidi nekoga ko nije tu i da izgleda uzbuđeno pa maše", objasnila je Julija. Na snimku se vidi da se to događa vrlo brzo i iznenada. Starica se probudila iz sna da iznenada mahne, a zatim je ponovo zatvorila oči. "Ko zna šta bi to moglo biti i zašto se događa. Sve što znamo jeste da je to utešno za pacijente i njihovu porodicu", rekla je Julija.

žena

Shutterstock

 

Smrtonosni pogled

Idući simptom je "domet smrti". Već spomenut od strane mnogih stručnjaka, Julija je istakla da je to "kada neko gleda van svih prisutnih, obično u neki ugao". "Imaju smrtonosni pogled, a zatim ispruže ruku i ponekad razgovaraju s nekim. Ponekad samo ispruže ruke i drže ih tako dugo vremena", objasnila je medicinska sestra.

U videu se može videti kako starica gleda u stranu s potpuno ispruženom rukom, kao da pokušava da dohvati nešto ili nekoga. "Njeni voljeni su je upitali ko je to. Pokušava da im kaže, ali vidi se da ne može", objasnila je Julija.

Fenomen prihvatanja

Poslednji primer u videu medicinska sestra opisala je kao „prelep“. Objasnila je da smatra da je fascinantno videti ovakve video snimke koji ljudima donose utehu. Žena iza kamere kaže mami, držeći joj glavu, da je voli, pa je pita da li je spremna da ode u raj. "Da", jednostavno je odgovorila pacijentkinja. "To je najljepša interakcija između ćerke i njene majke, ona odgovara da, a zatim udahne jedan od svojih poslednjih udisaja", rekla je Julija.

.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovo su 3 sestre Toma Kruza! Jedna je njegova kopija, drugoj je dao otkaz, treća ga urniše! #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading