14:28 Poznati „Udala sam se za njega samo zato što me je ucenio“: Bivša žena Mikija Rurka otkrila sve grozote njihovog braka
14:09 Poznati "Bila sam na kolenima i ruke mi je vezao iza leđa, a onda je uzeo brusilicu...": Poznata glumica doživela horor sa kolegom
12:55 Poznati Nekada je bio najpoželjniji glumac: Sada je izobličen od operacija i botoksa, izgleda kao prosjak
10:10 Poznati Loš potez mu je zauvek UNIŠTIO KARIJERU: Najveći šmeker je postao " nakaza" zbog hobija na koji se "navukao"
19:10 Poznati Bio je FACA kojem su se žene nudile "naizvolte": Sada svojom pojavom PLAŠI ljude, izgleda kao PROSJAK, postao je otužna sena nekadašnjeg sebe
22:00 Horoskop Jun donosi novac: U nedelju, 1. juna se ispunjavaju želje 4 horoskopska znaka, imaće osmeh na licu i pare u džepovima
21:33 Poznati Na pragu 100. doživeo tragediju: Čuveni glumac je prošle godine bio neutešan, ali ovo ga je izvuklo
21:01 Lepota i Moda Magneti za bakterije: Evo kako da pravilno očistite četkice za šminkanje, koža će vam biti zahvalna
20:32 Poznati Znate li čiji je ovo tata? Ćerka muzičara je opasna lepotica, Srbi je pamte po ulozi u seriji ,,Emili u Parizu"
20:00 Porodica Zdravije dete za 20 sekundi: Ova navika smanjuje stres i doprinosi njihovom razvoju, a u njoj uživaju svi
19:50 Poznati Brutalno zlostavljao njenu majku: Evo ko je bio Rijanin otac koji je preminuo u 70. godini života