12:35 Porodica Pedijatar upozorio: Roditelji masovno ovako podižu decu, a posledice mogu biti vrlo ozbiljne
16:42 Zdravlje Najčešće jesenje oboljenje: Pedijatar otkriva koje su komplikacije ako se kod dece ne leči gnojna angina
06:51 Porodica Pedijatar dr Aneta Jovanović upozorava: Kad je napolju vrelo, najmlađi su predugo pred ekranima
16:46 Zdravlje Sprečite probleme sa stomakom kod dece tokom putovanja, ističe pedijatar dr Aneta Jovanović
12:25 Zdravlje Detetu često curi krv iz nosa? Pedijatar dr Aneta Jovanović objašnjava koliko je ovo opasno i koji su najčešći uzroci
22:01 Ispovesti Pedijatar je SILOVAO 14-godišnju devojčicu: "Dirnuo me je gde je hteo, ja sam ćutala, a onda pokušala da se UBIJEM"
15:20 Porodica Četvoro UMRLO, preko 400 dece zaraženo: Sumnja se da im je PEDIJATAR preneo HIV, roditelji u panici!
09:30 Zdravlje Pedijatar otkrio NEOBIČAN simptom kod dece: Primećen kod 15% zaraženih, nikad ga ne biste povezali sa koronom
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!