12:45 Porodica Ovo je ćerka Isidore Bjelice, nasledila sve od mame: Isti pogled, ista boja očiju, autentičnost, ma pljunuta majka
16:01 Poznati „Bila bi veoma PONOSNA“: Ćerka Isidore Bjelice ispunila svoj SAN i želju majke, sada je Vila otkrila i kakvo još IZNENAĐENJE sprema
11:13 Poznati Ćerka Isidore Bjelice ne krije koliko joj MAJKA nedostaje: Vila je podelila NIKAD viđenu fotografiju srpske književnice
22:34 Poznati "Srećan rođendan MAMA": Ćerka Isidore Bjelice odlučila je da na njen rođendan objavi do sada NEVIĐENE fotografije pokojne spisateljice!
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!