09:30 Porodica Bogataš (79) traži mladu ženu da mu rodi sina: Zbog spiska zahteva mu se svi smeju, a sada ga stigla i karma!
16:39 Ispovesti Od romantike do horora: Upoznao devojku preko Tindera, a zbog onoga što mu je priredila nosiće traumu ceo život!
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
12:42 Ispovesti Aleksandra je smršala 40 kilograma: Dečko je izvređao zbog izgleda, a njena transformacija je najslađa osveta
10:50 Porodica Na sajtu za upoznavanje naišla na muža svoje drugarice: Reagovala nečuveno, a sad se pita da li je pogrešila, šta vi kažete?
11:40 Ispovesti Tinder upoznavanje, da ili ne? Srpkinja napravila profil iz dosade, a njena urnebesna iskustva su zapalila društvene mreže
16:38 Porodica Zaboravite Tinder, ovo je nova hit mreža za upoznavanje: "Lakše je naći muškarce na dobrim pozicijama i dubokim džepovima"
14:34 Ispovesti Danijela pred porođaj saznala strašnu istinu: Otkrila da je muž vara sa devojkom sa "Tindera", pa se slomila od bola
21:26 Ispovesti Ljubav se ipak može pronaći i preko društvenih mreža: Upoznala ga je na Tinderu, priča kao iz bajke
20:00 Ispovesti Oprez devojke, pojavio se prevarant na aplikaciji za upoznavanje: Zavodi žene i uzima im hiljade, preti mu zatvor zbog greške u koracima
17:53 Ispovesti Dečko sa Zvezdare pozvao je na večeru: Kad je videla šta radi počela je da urla i pozvala policiju
13:00 Ispovesti Kada je ugledao u HALJINI odmah je dobio NERVNI SLOM: Nije ni sanjala da je ovo bio RAZLOG takve reakcije
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac