11:39 Dom i saveti Kako da na odmoru ne ratujete "kao pas i mačka": Trikovi pomoću kojih vaše letovanje neće otići u propast
08:25 Porodica Koja je idealna razlika u godinama za vezu, ako želite da potraje? Evo šta kažu istraživanja
11:10 Horoskop Danas RASKIDAJU svi karmički parovi: Na snazi je jedan od NAJTEŽIH tranzita, a ova TRI znaka će doživeti promene iz korena!
14:29 Horoskop Četiri NAJGORE ljubavne ASTRO kombinacije: Ma koliko se trudili, veza im je osuđena na propast
11:55 Porodica "Moj novac je moj, a njegov je naš": Devojka izazvala lavinu NEGATIVNIH komentara posle ove rečenice, osuđuju je i zbog OVE stvari
20:45 Poznati Godine su samo broj! Poznati parovi među kojima je razlika u godinama preko 10, 20 ili 30 godina
20:30 Ispovesti "Balkanci dužinu penisa poistovećuju s debljinom novčanika": Pitali smo momke i žene da li se MUŠKARCI osećaju UGROŽENO ako žena više zarađuje
21:36 Dom i saveti Koliko "ODNOS" treba da traje? Postoji "TAČNO ODREĐENO VREME" za "savršen užitak", tvrde eksperti!
12:15 Horoskop Ovi ZNAKOVI će se NAJBOLJE slagati u 2023. godini: Biće veoma srećni i spremni da grade ZAJEDNIČKU budućnost
21:27 Porodica Sa NJIM ništa neće biti specijalno: Ovakav TIP muškarca je NAJGORI za vezu jer nećete biti SREĆNI
16:40 Porodica Ova FOTOGRAFIJA krije JEZIVU istinu: Iako deluje normalno, kada malo bolje pogledate uočićete nešto STRAŠNO
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore