18:40 Poznati Gde je i šta radi čuveni Randu koji je bio ludo zaljubljen u Kasandru? Zagazio u 8. deceniju, neprepoznatljiv je
10:44 Poznati Latino zvezda Koraima Tores dolazi u Srbiju: Evo gde će Kasandra boraviti i koliko će koštati njena poseta
13:45 Poznati Danas ima 51 godinu, a 90-tih je žarila i palila: Pogledajte kako danas izgleda čuvena Kasandra
15:42 Poznati U šestoj deceniji grmi: Legendarna Kasandra pohvalila se izvajanim telom na kom joj mogu pozavideti tinejdžerke
16:17 Poznati Znate ga kao RANDUA iz popularne serije "Kasandra": Žene su LUDELE za njim, a evo kako danas IZGLEDA i šta RADI poznati glumac (FOTO)
10:41 Poznati Ljubio je KASANDRU, ženski deo SRBIJE ga je OBOŽAVAO: Popularni PORTORIKANAC ušao je u SEDMU deceniju i izgleda ODLIČNO!
11:24 Ispovesti "Razvedenu ženu nisam video da je uvenula, udatu jesam": Evo koliko muškarci u Srbiji veruju u brak
10:55 Horoskop Jedan broj u datumu rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li će vas ceo život pratiti muka ili sreća
10:29 Zdravlje Doktor mi je rekao da stegnem pesnicu: Za tri sekunde čovek je znao sve o meni i mojim problemima
09:56 Horoskop Saturn je sinoć krenuo retrogradno u znaku Ovna: Blizanci će se suočiti sa problemima u prijateljstvu, kod Strelčeva takođe klimavo
09:17 Dom i saveti Ni pomorandža, ni paljenje kafe, a ni neke hemikalije: Ova prirodna mešavina tera komarce očas posla, a košta manje od 120 dinara
08:46 Horoskop Vrhunac uspeha dostižu posle 50. godine: Za 3 horoskopska znaka najbolje stvari se dešavaju u drugoj polovini života