09:05 Dom i saveti Najjeftiniji način za "podmazivanje" kostiju i zglobova: Za samo 7 dana smanjuje bolove u rukama, nogama, leđima
12:35 Porodica Pedijatar upozorio: Roditelji masovno ovako podižu decu, a posledice mogu biti vrlo ozbiljne
21:08 Zdravlje Oslobodite ZGLOBOVE od NAGOMILANE soli: Čudesan rastvor ruskog travara za dve nedelje potpuno oporavlja KOŠTANI SISTEM
08:00 Zdravlje Doktor upozorava da se oslobodite ove navike: Evo zašto je pucketanje zglobovima na prstima ŠTETNO
12:40 Zdravlje Pomešajte maslinovo ULJE sa belim LUKOM i dobićete čudotvoran MELEM: Rešite se BOLOVA u zglobovima i ublažite REUMU na prirodan način!
22:01 Zdravlje Glavni uzrok REUME nalazi se u vašem FRIŽIDERU: Jedemo je svaki dan, a sadrži OPASNU BAKTERIJU koja ubrzava ovu bolest!
17:55 Zdravlje Ova ZAČINSKA biljka SMANJUJE upalu: Probajte ovaj narodni LEK protiv BOLOVA u zglobovima i artritisa
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!