16:28 Ispovesti Na prvi sastanak otišla sa muškarcem u GRČKU: "Mislila sam da je SJAJAN, a onda je sve pokvario"
20:39 Ispovesti Prvo mu tražim zdravstveni karton na uvid, pa onda možemo da razmenjujemo telesne tečnosti
22:20 Ispovesti Bila je na SASTANKU iz SNOVA, a onda se desio PREOKRET: Na njoj je primetio nešto što mu je ZGADILO život, a ona na to nije obraćala PAŽNJU
17:43 Ispovesti "To je moja kuća i moja su pravila": Maćeha ušla u sukob sa pastorkom, a zbog onog što joj je priredio suprug svađa je eskalirala
17:21 Lepota i Moda Topla jakna u hit boji za 2025. godinu: Bukvalno je nećete skidati sa sebe tokom cele zime, podseća na ćebe, ali je laka kao pero
16:49 Poznati Udala se bivša srpska snajka, sa svima podelila vesti: Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju
16:23 Porodica Da li je opasno spavati sa bebom u krevetu? Patronažna sestra otkrila u kojim slučajevima treba ovo izbegavati
16:01 Dom i saveti Skida sve mrlje od kafe i čaja koje nikako ne možete da operete: Iskoristila je jedan proizvod koji nikada ne biste pomislili da sipate na sudove