13:31 Porodica Nakon 10 godina braka i troje dece uradili su DNK test: Rezultat ih je prenerazio, ovo ni u ludilu nisu očekivali
12:14 Zdravlje Naučno dokazano: Najbolja stvar za muško zdravlje je da ima ženu, a ženi da ima prijateljicu
13:23 Ispovesti Vratio milo za drago: Žena se stalno žalila da joj muž ne pomaže dovoljno, a ono što joj je priredio pamtiće zauvek
17:21 Ispovesti "On je moja SRODNA DUŠA": Ljudi ih OSUĐUJU zbog razlike u godinama, izgleda kao da joj je deda
11:10 Porodica 37 miliona ljudi je ZAPREPAŠĆENO ovim snimkom: Devojka snimala dečka dok spava, pa objasnila zašto je ISTRAUMIRANA svake noći
13:30 Porodica "Uhodio je mene i moju PORODICU, znao je stvari koje nisam ni ja": Kada je ušla u laptop kod muža, naletela je na celu "MAPU", šokirala se kada je otvorila!
10:42 Ispovesti Bivši suprug joj je doživeo MOŽDANI UDAR, pa u bunilu rekao SUROVU istinu: Posle 25 godina braka ne može da veruje da je tako IZIGRANA
13:30 Ispovesti Niko joj nije POVEROVAO: Žena tvrdi da je MUŽ od nje stariji samo TRI GODINE, ali svi misle da joj je OTAC
13:13 Poznati Ljubav Natalije i Nikole Jokića traje od SREDNJE škole: Čim ju je video, odmah se ZALJUBIO iako je ona prema njemu bila HLADNA
15:10 Ispovesti Majka troje dece smislila GENIJALNU ideju: Svog supruga IZNAJMLJUJE drugim ŽENAMA, a posao im CVETA
12:12 Ispovesti DESET meseci nakon TAJNOG venčanja je saznala ISTINU: Shvatila da je njen MUŽ ustvari bio ŽENA, svi se pitaju kako je to uspela!
22:40 Ispovesti "Muž je pozvao SVEKRVU dok smo VODILI LJUBAV": Žena od ŠOKA nije znala šta da radi, evo šta se kasnije desilo
21:30 Zdravlje Pazite šta stavljate u usta: Namirnice koje Srbi redovno konzumiraju mogu biti smrtonosne, ove 3 bolesti nisu naivne
20:58 Poznati ,,Bruk Šilds ne sme ostariti": Glumica progovorila o kulturi opsednutoj lepotom, uputila važnu poruku mladim ćerkama
20:32 Lepota i Moda Gde ćete bolju torbu: Mala, praktična, a sve u nju staje, idealna je za žene u pokretu
20:00 Porodica Hrana ne sme biti nagrada: Roditelji na ovaj način stvaraju medveđu uslugu deci, otkriva istraživanje
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 9. januar: Lavovima stiže prilika za zaradu, Rakovi imaju veliku podršku od jedne osobe