14:48 Poznati Zorana je supruga NAŠEG košarkaša: Rodila je TROJE dece, ali izgeda BRUTALNO, pokazala je deo tela koje žene uvek žele da SAKRIJU
21:03 Poznati Žene udišu za kapitenom CRVENE ZVEZDE, a srce Branka Lazića osvojila je ova žena: Nataša mu je rodila DVE ćerke, a evo šta košarkaš uvek PREPUŠTA SUPRUZI!
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti