Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : samoubistvo

Printscreen/Youtube/Mayo Clinic
21:01 Ispovesti

Živeo je bez lica 11 godina: U mladosti je doneo odluku koja ga je skupo koštala, ali sada je dobio novu šansu i izgleda ovako

Majkl Medsen
11:10 Poznati

Krivi je za tragičnu smrt njihovog sina: Slavni glumac razvodi se od supruge nakon 28 godina braka

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
08:25 Poznati

Bio je na ivici da oduzme sebi život, ali ga je spasila ona: Brat Kejt Midlton otkrio najpotresnije detalje iz svog života, svi su zgranuti

suza
09:43 Ispovesti

„Njegova smrt me je mnogo zabolela": Majka još uvek ne može da preboli gubitak sina, od njene priče zastaje knedla u grlu

Megan Markl
17:51 Poznati

Bogatstvo i slava nisu obezbedili srećan život, razmišljala o samoubistvu: Megan Markl otvorila dušu i ispričala sve o zlostavljanju koje je doživela u kraljevskoj porodici?

Profimedia
17:43 Poznati

Sobarica ga pronašla nagog i umotanog u kanape: Tragična smrt holivudskog glumca i dalje misterija

muškarac
11:49 Ispovesti

Mučna ispovest koja je skamenila Srbiju: Sećam se tog predivnog detinjstva, a onda je mama skočila sa zgrade

par
16:22 Ispovesti

"Kad je moja supruga sebi oduzela život, slomio sam se": Posle sahrane uzeo je njen telefon i saznao jezivu istinu, "uopšte nisam znao sa kim živim"

Sram vas bilo, da li biste se ovako smejali nekome ko ima RAK? Jelena Dokić dobila jezive uvrede zbog problema s kojim se bori godinama
16:32 Poznati

Sram vas bilo, da li biste se ovako smejali nekome ko ima RAK? Jelena Dokić dobila jezive uvrede zbog problema s kojim se bori godinama

Depresivna žena
12:02 Ispovesti

Evo, pokušala sam da se ubijem: Nije uspelo, šta radiš ti?

Zbog poruka koje je dobijala rešila je da se UBIJE: Onog dana kada je konačno donela ODLUKU, saznala je jezivu ISTINU, evo koje stajao iza svega
15:28 Ispovesti

Zbog poruka koje je dobijala rešila je da se UBIJE: Onog dana kada je konačno donela ODLUKU, saznala je jezivu ISTINU, evo koje stajao iza svega

Tri puta je preživela SILOVANJE: Objava poznate glumice mnoge ljude je zaprepastila, a zbog jedne stvari rođendan teško podnosi
09:07 Poznati

Tri puta je preživela SILOVANJE: Objava poznate glumice mnoge ljude je zaprepastila, a zbog jedne stvari rođendan teško podnosi

1 2 3
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

hleb
12:06 Dom i saveti

Hleb i kifle dugo ostaju meki i sveži: Pekar otkrio tajnu vazdušastog peciva, evo šta stavlja u testo

odvod
11:01 Dom i saveti

Smrdi vam iz odvoda kad pada kiša? Majstor Mića otkriva rešenje koje košta manje od 100 dinara!

bašta
17:57 Dom i saveti

Ne čupajte korov: Ove vrste pomažu biljkama da budu lepše i jače, dobro ih je imati u bašti

hibiskus
16:49 Dom i saveti

Magičan cvet koji obožava sunce: Da bi vam raskošno cvetao, morate izbegavati samo jedno

maslinovo ulje
15:45 Dom i saveti

Kako prepoznati pravo maslinovo ulje: Kad već dajete tolike pare, ne dozvolite da vas prevare - bitne su 3 stvari!

watch-icon

Preporučujemo

devojka
12:37 Porodica

Gen Z pogled je fenomen koji zbunjuje roditelje: Psiholog objašnjava šta to zapravo znači

hleb
12:06 Dom i saveti

Hleb i kifle dugo ostaju meki i sveži: Pekar otkrio tajnu vazdušastog peciva, evo šta stavlja u testo

par
11:35 Porodica

Posle 50. godine sve se menja: Muškarci priznali da im je žao što ovo nisu znali o ljubavi kad su bili mladi

odvod
11:01 Dom i saveti

Smrdi vam iz odvoda kad pada kiša? Majstor Mića otkriva rešenje koje košta manje od 100 dinara!

Shutterstock/Khorzhevska
10:30 Zdravlje

Na pijacama je najtraženije, a ima najviše pesticida: Svi misle da je ovo povrće zdravo, a jedno je od najopasnijih

Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
10:00 Lepota i Moda

Lepršava suknja plus majica: Top kombinacija koju obožavaju Srpkinje, ovaj detalj osvaja ,,na prvu loptu"

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.