11:47 Poznati Supruga Zlatana Ibrahimovića fotkana na aerodromu: Evo zašto su sve žene izgorele od zavisti
11:06 Poznati "Svako ko misli drugačije ima problema u krevetu" — i to nije sve... Zlatan Ibrahimović izjavom otkrio intimne detalje iz bračnog života
16:11 Poznati Stroga pravila: Deca Zlatana Ibrahimovića imaju sve, ali nešto što svi mališani kod nas rade, njima je zabranjeno
11:48 Poznati Porodična drama ZLATANA Ibrahimovića: Kada je saznao da mu je SIN teško BOLESTAN, uradio je nešto NEOPROSTIVO
12:39 Poznati Ovo je sestra Zlatana Ibrahimovića: Rasli su u bedi i siromaštvu, a danas imaju para za tri naredna života
17:30 Lepota i Moda Zlatan je svoje telo prekrio tetovažama: Sve imaju prejako značenje, jedna nas je potpuno srušila
10:38 Poznati U šestoj deceniji izgleda kao dvadesetogodišnjakinja: Žena Zlatana Ibrahimovića svoju vitku liniju duguje ovom triku
20:00 Poznati Podigli prašinu i zaustavili SAOBRAĆAJ: Zlatan Ibrahimović i njegova supruga Helena UHVAĆENI u besnom Ferariju, jedan detalj je privukao pažnju
18:00 Poznati Helena je 20 godina u braku sa Zlatanom Ibrahimovićem: Ima 52 godine, a izgleda kao joj je 25, ne voli ŠOPING i nema KUĆNU POMOĆNICU
14:35 Poznati Svi joj zavide na MLADOLIKOM izgledu: Supruga Zlatana Ibrahinovića zanosna u 52. godini, a ovo je njena TAJNA
19:15 Poznati Ljubavna priča Ibrahimovića i Helene: Upoznali su se na ni malo ROMANTIČAN način, u kući ONA vodi glavnu REČ, a fotografije po ZIDOVIMA su zabranjene sem jedne, DEO NJEGOVOG TELA je u pitanju
11:30 Poznati "Kada sam ga upoznala videla sam samo VELIKI NOS": Helena je devojka ZLATANA Ibrahimovića, starija je 11 godina i uopšte nije tipična žena fudbalera
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja