15:35 Poznati Paris Hilton iznela JEZIVE tvrdnje o ZLOSTAVLJANJU: "Raširili bi mi NOGE i stavili svoje PRSTE u mene dok sam ih MOLILA da prestanu"
20:45 Poznati PIT BUL maserku najveće ZVEZDE plaćaju da ih GRIZE: Kaže da klijenti imaju BIZARNE zahteve, jedino je sa ovim GLUMCEM imala aferu
21:32 Poznati Ni ZVANICE ne znaju lokaciju SVADBE: Udaje se Paris Hilton, slavlje će trajati kao IVKOVA SLAVA i promeniće više od 10 venčanica
22:00 Horoskop Četvrtak, 24. april je vaš dan: Ova 3 horoskopska znaka dobijaju najveće blagoslove, ponovo se osećaju moćno
21:30 Zdravlje Mozak će da radi kao sat: Poboljšajte njegovu funkciju na 7 jednostavnih načina, uključite ih u svakodnevnu rutinu
21:01 Lepota i Moda Vreme je za haljine: Ovaj model je idealan za tople dane, pruža lepršav i elegantan osećaj, pristaje apsolutno svima
20:32 Poznati Preslikana majka: Kejt Hadson izgleda identično kao njena mama tokom '80-ih, pogledajte samo ovu pozu
19:57 Porodica Naučite decu da štede: Navike koje steknu u detinjstvu će ih obezbediti za čitav život, garantovano ih čeka bogata sudbina
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 24. april: Škorpije da razmisle pre nego što donesu odluke, Vodolije će imati sreće u ljubavi