17:05 Poznati "Ovako hodam kad sam pijan": Slavna naslednica ismejana nakon revije, cene da hoda kao robot - šta vi mislite?
11:08 Poznati "Stavio mi je ruku na usta i legao na mene": Paris Hilton otkrila da je sa 15 godina bila silovana, u ispovesti sve opisala do detalja
11:30 Poznati Paris Hilton u dvadesetim godinama mislila da je ASEKSUALNA: Sem ovoga, ništa nisam VOLELA i sve me je plašilo
13:03 Poznati Paris Hilton postala majka: Objavila i prvu fotku sa bebom, a evo kako joj je čestitala Kim Kardašijan
19:00 Poznati Megan Markl je morala da se IZVINI Paris HILTON: Pozvala je a onda je usledio ŠOK koji niko nije očekivao
15:35 Poznati Paris Hilton iznela JEZIVE tvrdnje o ZLOSTAVLJANJU: "Raširili bi mi NOGE i stavili svoje PRSTE u mene dok sam ih MOLILA da prestanu"
20:45 Poznati PIT BUL maserku najveće ZVEZDE plaćaju da ih GRIZE: Kaže da klijenti imaju BIZARNE zahteve, jedino je sa ovim GLUMCEM imala aferu
21:32 Poznati Ni ZVANICE ne znaju lokaciju SVADBE: Udaje se Paris Hilton, slavlje će trajati kao IVKOVA SLAVA i promeniće više od 10 venčanica
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi
18:54 Poznati U isto vreme su je mrzeli i divili joj se jer je odvela Bosiljčića u krevet: Šta radi i kako danas izgleda razmažena bogatašica Katarina Lazarević iz serije "Ljubav i mržnja"?
18:33 Lepota i Moda Žene je nešto preterano i ne vole, a ona idealna za zimu: Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako