13:02 Poznati Za dva meseca puni stotu, a pored njega 46 godina mlađa: Sa suprugom 1 stvar redovno radi!
10:45 Poznati Zaveo 46 godina mlađu: Svi su mislili da će im ljubav pući, a oni nikad srećniji nakon ovoliko godina braka
13:31 Poznati Legendarni glumac (99) otkrio tajnu svoje vitalnosti: Kaže da je za sve "kriva" njegova 46 godina mlađa supruga
15:12 Poznati Ima više energije sa 98 godina, nego neki mlađi: Slavni glumac ušao u istoriju kao najstarija osoba koja je osvojila Emi
10:58 Poznati Mislili su da je lud kada je oženio 46 godina mlađu: Svi se zgražavaju nad njihovim brakom, za nju kažu da se udala za dedu
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!