11:24 Poznati Deca Majkla Džeksona još čekaju nasledstvo: Dinar još nisu videla, a prošlo je 16 godina od njegove smrti
09:45 Ispovesti "Ćerko, ne dobijaš ništa!": Roditelji odlučili da kuću ostave u humanitarne svrhe – javnost u šoku
12:30 Porodica Baka svo nasledstvo ostavila psu: Decu i unuke izbacila iz testamenta, a mnogi podržavaju njenu odluku!
11:35 Porodica Istina koju snaje ne žele da čuju: Evo šta će ćerka naslediti od vaše svekrve, genetika ne laže
13:15 Porodica Porodična drama u Srbiji: Baka pred smrt okupila porodicu na kafi – posle onog šta je rekla o nasledstvu zavladao ih u muk
15:10 Porodica Porodična sramota u Mačvi: Brat isterao sestru iz kuće uz povike ‘ja sam sin, sve je moje!’ – roditelji se prevrću u grobu
12:23 Ispovesti Otac joj je ostavio 7 mliona evra: Ipak, postoji samo jedan uslov koji mora da ispuni, a ona kaže da to ne može da uradi
18:56 Ispovesti Sinu hoće da prepiše stan, a ćerku da ostavi na ulici: Zbog porodičnog nasledstva ponaša se kao da drugo dete ne postoji
11:25 Ispovesti "Za srce me ujela": Hoće sinu da oduzme kuću, sve zbog snaje koja je pravo lice krila 25 godina
13:33 Ispovesti Moj sadašnji muž želi da se odreknem svog sina iz prethodnog braka: Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako
16:20 Porodica Porodična drama zbog nasledstva: Ćerka dobila od oca deo imovine, braća ljuta; Majka podržava sinove, tvrdi da ćerki 'ne treba ništa'
20:03 Porodica Porodična drama zbog nasledstva: Majka prepisala sinu sve, ćerki ništa! Ostala je bez ičega
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac