16:25 Zdravlje Klint Istvud je sa 95 godina pun snage: Ima jednostavnu i besplatnu formulu za dug život
21:33 Poznati Na pragu 100. doživeo tragediju: Čuveni glumac je prošle godine bio neutešan, ali ovo ga je izvuklo
14:43 Poznati Ima 93 godine i ne namerava da se penzioniše: Holivudski veteran Klint Istvud snima novi film
12:20 Poznati Zaboravljena zvezda SEDAMDESETIH: Bila je oličenje SEKSIPILA, Klint Istvud je odlepio za njom, a ovaj popularni glumac je i ŽENU ostavio zbog nje
15:06 Poznati Klint Istvud ima 92 GODINE i energiju DEČAKA: Zbog ove TRI navike i dalje se oseća NEVEROVATNO!
08:58 Poznati Klint Istvud odbija da prizna koliko dece STVARNO ima: Prvu ćerku je dao na usvajanje, u porodilište došao samo zbog jednog deteta, a zbog afera ima "punu kuću"
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac