19:44 Poznati Ćerke ne žele da me gledaju u takvom stanju: Deca Nikol Kidman odbijaju da vide majčin film koji obiluje intimnim scenama sa 30 godina mlađim frajerom
21:52 Poznati Starija ista majka, a mlađa preslikana tata: Ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović izrasle u prave lepotice, jedna krenula stopama svojih roditelja
17:59 Poznati Ovo su ćerke Peđe Mijatovića: Nina i Lola su prelepe, a jedna je krenula maminim manekenskim stopama
10:13 Lepota i Moda Ovo su fatalne ćerke srpskih sportista: Sve su brutalno zgodne, a o najlepšoj se najmanje zna
17:00 Poznati Ćerke Marine Perazić su lepe kao BOGINJE: Njihova lepota nije prošla nezapaženo, danas grade svetske karijere!
11:22 Poznati Ovo su prelepe ćerke Mile Jovović: Najstarija je ista majka, a evo zašto sve tri imaju MUŠKA imena
18:55 Poznati Popularna kreatorka objavila RETKU porodičnu fotografiju: Za nju se priča da NE STARI, a malo ko zna da ima i DVE ĆERKE
21:53 Poznati Ovo su ĆERKE Saše Đorđevića: Tesa i Tara su od tate NASLEDILE ljubav prema sportu, a slika su i prilika svoje MAJKE
13:00 Poznati Sara Džesika Parker PRVI PUT pokazala ĆERKE: Muž i ona su ih 13 godina SKRIVALI od javnosti, izrasle su u DIVNE devojke
14:46 Porodica Šanse da se ovo dogodi su jedna u 17 milijardi: Rodila je tri devojčice ISTOG DANA i fali joj još malo da obori SVETSKI REKORD
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!
12:12 Horoskop Cveće ljubavi i sreće: Naše bake su verovale da privlači lepa dešavanja, pa je krasilo svaku kuću