14:06 Zdravlje Ginekolozi surovo iskreni: Mnoge žene ovo rade kada dođu na pregled, a mi to ne podnosimo
13:48 Zdravlje Ginekolog savetuje: Žene koje imaju preko 50 godina treba jednu stvar da stave na prvo mesto
14:01 Zdravlje Doktorka samoj sebi otkrila rak u 38. godini: Prepoznala ove simptome koji su naizgled bili "blagi", a zapravo krila se opaka dijagnoza
20:49 Zdravlje Da li je normalno da...? Ginekolog odgovara na intimna pitanja koja žene ne postavljaju, jer im je neprijatno
13:34 Zdravlje PAPA test uredan, a na grliću ozbiljne promene: Dr Jeremić upozorio da do RAKA može da dođe za samo 6 meseci
14:26 Zdravlje Sve žene imaju ovu muku, ali se stide: Doktorka otkrila koja tri pitanja svaka trudnica mora da postavi svom ginekologu
15:36 Zdravlje Savet lekara: Ovo nemojte da radite kad idete na pregled kod ginekologa, a u jednom baš sve žene greše
16:07 Zdravlje Ginekolog uputio brutalne tvrdnje o ženama iznad 50 godina: Ovo što ćete pročitati neće vam se svideti
22:00 Ispovesti Danima je imala "ČUDAN OSEĆAJ" u vagini: Lekari su bili ŠOKIRANI kada su videli šta se nalazi unutra
22:00 Horoskop Zaslužili ste uspeh: Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti
21:32 Zdravlje Prsti otkrivaju bolest: Ako vidite ovu promenu na njima, ne oklevajte, već se odmah obratite lekaru
20:58 Lepota i Moda Zavodi muški pol kao od šale: Rijaliti zvezda se utegla u lateks, pa onda izbacila bujni dekolte
20:31 Ispovesti Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu
20:00 Dom i saveti Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. jun: Ribe ispaštaju zbog prošlosti, Strelcima će se ostvariti želje