16:19 Ispovesti Bila sam u KOMI i doktori su hteli da isključe APARATE: Tata mi je postavio jedno pitanje i spasio mi ŽIVOT, ovo je ravno čudu
13:09 Ispovesti Žena je objavila dirljive slike sa ULTRAZVUKA sva srećna: A onda je iznad BEBINE glave ugledala nešto ČUDNO od čega su se svi NAJEŽILI!
08:45 Porodica Ćerka NIJE mogla da govori, a posle odlaska u manastir se SVE promenilo: Majka Dijana sanjala je TUMANE i muški glas, odmah su se uputili ka svetinji
09:58 Ispovesti SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo
12:49 Ispovesti "Evo, ćerko, obuci mantiju": Pala je na KOLENA od straha, ovo je ispovest monahinje o čudu Presvete Bogorodice
11:20 Ispovesti ROĐENA SLEPA, IZ SVETA TAME IZAŠLA ZA VASKRS: Sedmogodišnja Milica iz Čačka još uvek NE PRIČA, ali konačno može da vidi OCA i SESTRE
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale