16:19 Ispovesti Bila sam u KOMI i doktori su hteli da isključe APARATE: Tata mi je postavio jedno pitanje i spasio mi ŽIVOT, ovo je ravno čudu
13:09 Ispovesti Žena je objavila dirljive slike sa ULTRAZVUKA sva srećna: A onda je iznad BEBINE glave ugledala nešto ČUDNO od čega su se svi NAJEŽILI!
08:45 Porodica Ćerka NIJE mogla da govori, a posle odlaska u manastir se SVE promenilo: Majka Dijana sanjala je TUMANE i muški glas, odmah su se uputili ka svetinji
09:58 Ispovesti SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo
12:49 Ispovesti "Evo, ćerko, obuci mantiju": Pala je na KOLENA od straha, ovo je ispovest monahinje o čudu Presvete Bogorodice
11:20 Ispovesti ROĐENA SLEPA, IZ SVETA TAME IZAŠLA ZA VASKRS: Sedmogodišnja Milica iz Čačka još uvek NE PRIČA, ali konačno može da vidi OCA i SESTRE
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?