16:19 Ispovesti Bila sam u KOMI i doktori su hteli da isključe APARATE: Tata mi je postavio jedno pitanje i spasio mi ŽIVOT, ovo je ravno čudu
13:09 Ispovesti Žena je objavila dirljive slike sa ULTRAZVUKA sva srećna: A onda je iznad BEBINE glave ugledala nešto ČUDNO od čega su se svi NAJEŽILI!
08:45 Porodica Ćerka NIJE mogla da govori, a posle odlaska u manastir se SVE promenilo: Majka Dijana sanjala je TUMANE i muški glas, odmah su se uputili ka svetinji
09:58 Ispovesti SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo
12:49 Ispovesti "Evo, ćerko, obuci mantiju": Pala je na KOLENA od straha, ovo je ispovest monahinje o čudu Presvete Bogorodice
11:20 Ispovesti ROĐENA SLEPA, IZ SVETA TAME IZAŠLA ZA VASKRS: Sedmogodišnja Milica iz Čačka još uvek NE PRIČA, ali konačno može da vidi OCA i SESTRE
22:00 Porodica Zašto se mačke penju po policama i skaču gde god da stignu: Ovo je razlog, vi utičete mnogo na takvo njihovo ponašanje
21:27 Horoskop Samo jedan znak u aprilu izlazi iz dugova, zatvoriće ih sve i otplatiti kredit: Stiže povećanje plate i iznenadni priliv novca, konačno ćete rešiti sve finansijske probleme
21:01 Dom i saveti Ima li ko stručniji od nje? Dala savete kako da vam orhideje cvetaju kao lude, evo gde svi grešimo, ona to posebno zabranila
20:29 Zdravlje Iako teško primetni, ovi simptomi se prvi osete kod moždanog udara: Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju
20:00 Poznati Ona samo najbolje frajere želi da šeta: Dženifer Aniston uhvaćena u društvu fatalnog glumca, on definitivno može da izađe na crtu Bredu Pitu
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 24. mart: Jedan znak pogađaju porodični problemi, kod Blizanaca takođe mogući problemi