16:00 Poznati Čenjenice i mitovi o Netfliksovom filmu "Plavuša": Život Merlin Monro nije bio LAK, ali da li je ovde reč o BIOGRAFIJI ili o komercijali?
21:30 Poznati FIlm koji će biti samo za one iznad 18 godina: Govoriće o TRAGIČNOM životu najpopularnije PLAVUŠE, a evo kada je PREMIJERA!
09:01 Poznati "Bila je rasejana, videlo se da nije DOBRO": Poslednji snimak Merilin Monro otkriva sav očaj slavne lepotice! (VIDEO)
15:24 Poznati Dve godine pre nego što je UMRLA, Merlin Monro je spasila POZORIŠTE svojom maramom, evo i kako!
11:20 Poznati Za sve je "KRIV" Džoni Kenedi! Haljina Merilin Monro prodata je za za NEVEROVATNU CIFRU - da li su realni OVOLIKI MILIONI?!
10:18 Poznati Isplivali novi dokazi o smrti Merilin Monro!? Stručnjaci tvrde da nije bilo SAMOUBISTVO, a pominju i KENEDIJA
22:05 Porodica Posle 30 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
21:40 Ispovesti ‘Samo ti lezi, snajka, ja ću sve!’: Zara izbacila sina i snaju iz kuće, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela
21:15 Dom i saveti Zašto da udišete otrovna isparenja? Smesa od ove 3 namirnice, uklanja masnoću, buđ i kamenac, a još i dezinfikuje kupatilo
20:27 Porodica Ognjena Marija nikome ne prašta: Ko se ogreši– osetiće plamen! Evo zašto se ne sme kupati i šta znači kada devojka pokloni ogledalce mladiću
20:01 Poznati Odbegli princ pravi neočekivan potez: Hari se vraća u igru – Da li ovo znači da je kralj Čarls spremen da mu oprosti?