Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : second hand

haljina
15:35 Lepota i Moda

Kupila haljinu za 600 dinara, pa zanemela kad je videla etiketu: U rukama je držala komad vredan hiljade evra

Sandra Karaklajić
09:23 Lepota i Moda

Sandra je za 120 dinara kupila 10 brendiranih stvari: Pogledajte njen "modni ulov" u vrednosti od 600 evra

Venčanica
20:25 Ispovesti

Venčanicu od 1.500 evra platila samo pet: Evo kako joj je to pošlo za rukom, prava je srećnica

Devojka u šopingu
14:10 Lepota i Moda

Umalo se onesvestila od sreće: Cipele od 1000 evra platila je 5000 dinara, a evo gde ih je "ulovila"

Devojka našla jeftine sandale
13:36 Lepota i Moda

Nije mogla da veruje svojoj sreći: Monika je sandale od 650 evra platila samo 1000 dinara, evo gde ih je "ulovila"

Šanel torba
21:10 Lepota i Moda

Dobar ulov ili greška? Devojka kupila torbu luksuznog brenda za samo 50 evra, mnogi smatraju da ne vredi ni toliko

Sandale
12:48 Lepota i Moda

Sandale od 700 evra kupila za samo 25: Niko mi nije verovao, a evo gde i kako sam ih "ulovila"!

Maša Memedović
18:43 Lepota i Moda

Maša Memedović u najtrendi čizmama za ovu jesen: Crvene kaubojke oduševile žene, a ovo im je cena

Ušla u second hand i zanemela: Isidora iz Niša kupila cipele na kojima bi joj pozavidela i Keri Bredšo
14:34 Lepota i Moda

Ušla u second hand i zanemela: Isidora iz Niša kupila cipele na kojima bi joj pozavidela i Keri Bredšo

Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl
20:25 Ispovesti

Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl

Kupila sam KAPUT od 1.000 dinara, a u prodavnici košta više od 10.000: Evo kako sam uspela da "ulovim" kvalitetan odevni komad
19:30 Lepota i Moda

Kupila sam KAPUT od 1.000 dinara, a u prodavnici košta više od 10.000: Evo kako sam uspela da "ulovim" kvalitetan odevni komad

Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"
20:45 Lepota i Moda

Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
18:59 Dom i saveti

Ne terajte ose rukama: Momentalno ćete zažaliti, evo kako da se najbolje odbranite od napasti

žena
17:00 Dom i saveti

Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!

salata
16:35 Dom i saveti

Svi ovo stavljaju u salatu, a zapravo je uništava: Poznata kuvarica otkriva koje povrće nikada ne ide u činiju!

Shutterstock/Fire-n
16:12 Dom i saveti

I ono crnilo, i žutilo, ma sve skida kao od šale: Nije soda bikarbona, ni sirće, a čisti wc šolju bolje od oba

kupus
13:48 Dom i saveti

Rešite se bola u kičmi: Prirodni napici i obloge koji zaista pomažu

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock
18:59 Dom i saveti

Ne terajte ose rukama: Momentalno ćete zažaliti, evo kako da se najbolje odbranite od napasti

Jordan Strauss/Invision/AP
18:28 Lepota i Moda

Septembar je na pragu, pravo vreme za farmerke: Nećete se pokajati ako izaberete ovaj model, perfektno ističe figuru

Homer Sykes / Alamy / Profimedia
18:00 Poznati

Nije joj bio dovoljan skandal sa Klintonom: Monika Levinski otkrila novi blam, i to bez trunke stida, ljudi slušaju i ne veruju

krompir
17:27 Zdravlje

Dobro ćete razmisliti pre nego što pojedete krompir: Srbi ga obožavaju, ali u jednom slučaju može biti problematičan

žena
17:00 Dom i saveti

Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!

salata
16:35 Dom i saveti

Svi ovo stavljaju u salatu, a zapravo je uništava: Poznata kuvarica otkriva koje povrće nikada ne ide u činiju!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.