Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : second hand

marama
13:56 Lepota i Moda

Platila sam maramu 120 dinara i doživela šok: Kod kuće sam videla brend i shvatila da košta 2 moje plate!

patike
12:30 Ispovesti

Kupila sam polovnu brendiranu tašnu za 200 dinara: Unutra sam pronašla poruku sa šokantnom ponudom!

hana
14:27 Ispovesti

Prodala sam haljinu za 100 evra, pa doživela šok: Saznala sam da košta kao luksuzno letovanje!

haljina
15:35 Lepota i Moda

Kupila haljinu za 600 dinara, pa zanemela kad je videla etiketu: U rukama je držala komad vredan hiljade evra

Sandra Karaklajić
09:23 Lepota i Moda

Sandra je za 120 dinara kupila 10 brendiranih stvari: Pogledajte njen "modni ulov" u vrednosti od 600 evra

Venčanica
20:25 Ispovesti

Venčanicu od 1.500 evra platila samo pet: Evo kako joj je to pošlo za rukom, prava je srećnica

Devojka u šopingu
14:10 Lepota i Moda

Umalo se onesvestila od sreće: Cipele od 1000 evra platila je 5000 dinara, a evo gde ih je "ulovila"

Devojka našla jeftine sandale
13:36 Lepota i Moda

Nije mogla da veruje svojoj sreći: Monika je sandale od 650 evra platila samo 1000 dinara, evo gde ih je "ulovila"

Šanel torba
21:10 Lepota i Moda

Dobar ulov ili greška? Devojka kupila torbu luksuznog brenda za samo 50 evra, mnogi smatraju da ne vredi ni toliko

Sandale
12:48 Lepota i Moda

Sandale od 700 evra kupila za samo 25: Niko mi nije verovao, a evo gde i kako sam ih "ulovila"!

Maša Memedović
18:43 Lepota i Moda

Maša Memedović u najtrendi čizmama za ovu jesen: Crvene kaubojke oduševile žene, a ovo im je cena

Ušla u second hand i zanemela: Isidora iz Niša kupila cipele na kojima bi joj pozavidela i Keri Bredšo
14:34 Lepota i Moda

Ušla u second hand i zanemela: Isidora iz Niša kupila cipele na kojima bi joj pozavidela i Keri Bredšo

1 2
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

dracena sanderiana
12:59 Dom i saveti

Ne može da ih "ubije" ni totalni početnik: 4 kuće biljke koje uspevaju svakome, vodu ne traže uopšte, a jedna u kuću privlači novac kao luda

jelka
11:01 Dom i saveti

Neukusno i jeftino: Evo šta profesionalci nikad ne stavljaju na jelku, ako želite izgled kao iz magazina, ovo odmah izbacite iz kutije

Shutterstock
09:31 Dom i saveti

Bacate stare cipele? Bolje ih sačuvajte, evo kako možete da ih iskoristite u svom domu i van njega

Shutterstock
20:57 Dom i saveti

Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije

Shutterstock
18:27 Dom i saveti

Stižu gosti, a stan je u haosu: Nema brige, evo kako da ga upristojite za samo 5 minuta

watch-icon

Preporučujemo

EPA-EFE/ALLISON DINNER
14:56 Poznati

Momentalno je prekinula koncert, ovo je glavna vest u Australiji: Lejdi Gaga momentalno zaustavila muziku, evo šta se desilo

Shutterstock/Dragon Images
14:00 Lepota i Moda

Odjednom su ga svi zamrzeli, a bio je ruž nad ruževima: Ova boja se ponovo vratila, nema bolje nijanse za zimu + i za Novu godinu

dracena sanderiana
12:59 Dom i saveti

Ne može da ih "ubije" ni totalni početnik: 4 kuće biljke koje uspevaju svakome, vodu ne traže uopšte, a jedna u kuću privlači novac kao luda

Printscreen/Youtube/Charlie Puth
11:57 Horoskop

Nedeljni horoskop od 15. do 22. decembra: Druga polovina meseca posebno pogađa jedan znak, biće i dobrih, a i užasnih vesti

jelka
11:01 Dom i saveti

Neukusno i jeftino: Evo šta profesionalci nikad ne stavljaju na jelku, ako želite izgled kao iz magazina, ovo odmah izbacite iz kutije

baka
10:35 Porodica

Klinci, pomerite se! Baka (95) postala je TikTok hit, prati je 15 miliona ljudi

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.