13:56 Lepota i Moda Platila sam maramu 120 dinara i doživela šok: Kod kuće sam videla brend i shvatila da košta 2 moje plate!
12:30 Ispovesti Kupila sam polovnu brendiranu tašnu za 200 dinara: Unutra sam pronašla poruku sa šokantnom ponudom!
14:27 Ispovesti Prodala sam haljinu za 100 evra, pa doživela šok: Saznala sam da košta kao luksuzno letovanje!
15:35 Lepota i Moda Kupila haljinu za 600 dinara, pa zanemela kad je videla etiketu: U rukama je držala komad vredan hiljade evra
09:23 Lepota i Moda Sandra je za 120 dinara kupila 10 brendiranih stvari: Pogledajte njen "modni ulov" u vrednosti od 600 evra
20:25 Ispovesti Venčanicu od 1.500 evra platila samo pet: Evo kako joj je to pošlo za rukom, prava je srećnica
14:10 Lepota i Moda Umalo se onesvestila od sreće: Cipele od 1000 evra platila je 5000 dinara, a evo gde ih je "ulovila"
13:36 Lepota i Moda Nije mogla da veruje svojoj sreći: Monika je sandale od 650 evra platila samo 1000 dinara, evo gde ih je "ulovila"
21:10 Lepota i Moda Dobar ulov ili greška? Devojka kupila torbu luksuznog brenda za samo 50 evra, mnogi smatraju da ne vredi ni toliko
12:48 Lepota i Moda Sandale od 700 evra kupila za samo 25: Niko mi nije verovao, a evo gde i kako sam ih "ulovila"!
18:43 Lepota i Moda Maša Memedović u najtrendi čizmama za ovu jesen: Crvene kaubojke oduševile žene, a ovo im je cena
14:34 Lepota i Moda Ušla u second hand i zanemela: Isidora iz Niša kupila cipele na kojima bi joj pozavidela i Keri Bredšo
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom