09:23 Lepota i Moda Sandra je za 120 dinara kupila 10 brendiranih stvari: Pogledajte njen "modni ulov" u vrednosti od 600 evra
20:25 Ispovesti Venčanicu od 1.500 evra platila samo pet: Evo kako joj je to pošlo za rukom, prava je srećnica
14:10 Lepota i Moda Umalo se onesvestila od sreće: Cipele od 1000 evra platila je 5000 dinara, a evo gde ih je "ulovila"
13:36 Lepota i Moda Nije mogla da veruje svojoj sreći: Monika je sandale od 650 evra platila samo 1000 dinara, evo gde ih je "ulovila"
21:10 Lepota i Moda Dobar ulov ili greška? Devojka kupila torbu luksuznog brenda za samo 50 evra, mnogi smatraju da ne vredi ni toliko
12:48 Lepota i Moda Sandale od 700 evra kupila za samo 25: Niko mi nije verovao, a evo gde i kako sam ih "ulovila"!
18:43 Lepota i Moda Maša Memedović u najtrendi čizmama za ovu jesen: Crvene kaubojke oduševile žene, a ovo im je cena
14:34 Lepota i Moda Ušla u second hand i zanemela: Isidora iz Niša kupila cipele na kojima bi joj pozavidela i Keri Bredšo
20:25 Ispovesti Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl
19:30 Lepota i Moda Kupila sam KAPUT od 1.000 dinara, a u prodavnici košta više od 10.000: Evo kako sam uspela da "ulovim" kvalitetan odevni komad
20:45 Lepota i Moda Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar