12:48 Lepota i Moda Sandale od 700 evra kupila za samo 25: Niko mi nije verovao, a evo gde i kako sam ih "ulovila"!
18:43 Lepota i Moda Maša Memedović u najtrendi čizmama za ovu jesen: Crvene kaubojke oduševile žene, a ovo im je cena
14:34 Lepota i Moda Ušla u second hand i zanemela: Isidora iz Niša kupila cipele na kojima bi joj pozavidela i Keri Bredšo
20:25 Ispovesti Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara: Obe su prelepe, svi komentarišu da je izgledala glamurozno kao Megan Markl
19:30 Lepota i Moda Kupila sam KAPUT od 1.000 dinara, a u prodavnici košta više od 10.000: Evo kako sam uspela da "ulovim" kvalitetan odevni komad
20:45 Lepota i Moda Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"
14:08 Ispovesti Da li biste i vi ovako postupili? Sara je u "SEKEND HENDU" kupila torbu, a u njoj pronašla PRAVO BLAGO, evo šta je uradila!
10:19 Porodica Jednojajčane ili dvojajčane? Odgovor na ovo pitanje je zapanjio bliznakinje iz Australije, a jednoko je bila iznenađena i njihova porodica
09:54 Lepota i Moda Šta smanjuje pojavu sedih? Genetika igra veliku ulogu, ali ipak postoji nešto što možete da uradite, nisu sve lađe potonule
09:35 Dom i saveti Znate li vi razliku: Evo čemu služi sjajna, a čemu mat strana aluminijumske folije, imaju različitu namenu
09:12 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je potpuno bezazlen: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
08:46 Poznati "Rođeni otac me silovao": Ćerka slavnog glumca šokirala svet, priznala da je maštala o tome da ga ubije
08:20 Zdravlje Da li je cvekla uopšte zdrava? Istina o ovom povrću konačno obelodanjena, evo ko treba da je izbegava