14:18 Lepota i Moda Ne dozvolite da vam kosa bude kao slama: Evo kako da izbegnete štetna dejstva hlora u bazenu
20:00 Dom i saveti Ne preterujte sa hlorom u bazenu: Ovako ćete ga ispravno održavati i izbeći štetne posledice
17:00 Porodica TROVALA MUŽA MESECIMA, STAVLJALA MU OVO U KAFU Da bi je uhvatio, koristio je samo jednu stvar
13:01 Lepota i Moda Kosa vam pozeleni kada izađete iz bazena? Evo rešenja za muke svih farbanih plavuša
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac