20:59 Dom i saveti Ako neće da procveta i mučite se sa njom, treba joj samo ovo dodati: Nahranite orhideje ovim, diće se iz mrvih odmah, daće prelepe cvetove
20:29 Dom i saveti Ako lišče počne da žuti, ili vidite neke druge promen, obavezno uradite ovo: Evo kako vam ruže ne uvenu i traju što duže?
21:29 Dom i saveti Nemojte da dozvolite da ‘’zaplače’’, obratite pažnju! Kako da adam, biljka koja skoro nikome ne cveta, vama ipak procevata
20:31 Dom i saveti Kako da produžite cvetanje majskih ruža? Biće bujne i u junu, sve komšije će poželeti krišom da ih uberu
21:01 Dom i saveti Kako da vam božur procveta kao nikada do sada? Obavezno ga prihranite ovim, ali pazite, jednu star nikako ne voli
09:57 Dom i saveti Ako želite da cvetaju kao lude, ova 3 koraka su ključna: Hortenzije nisu mnogo zahtevne, ali pred kraj zime obaveno ovo uradite
21:27 Dom i saveti Najlakši je za održavanje, uspeva i leti i zimi, cveta i kada je minus: Zovu ga Božićni kaktus, raste kao iz vode kada uradite ove 4 stvari
14:18 Dom i saveti Kako da vam orhideja cveta tokom cele godine: Treba vam samo voda i povrće koje imate u kući i cvet će biti kao iz cvećare
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!