14:46 Porodica Ima 21 godinu i troje dece: Svi je pitaju je gde su očevi, govore joj da je užasna majka i da je trebalo da abortira
10:43 Ispovesti Rodila je SINA sa 13 godina: "U isto vreme smo stavljali aparat za zube, bilo je prilično izazovno"
10:20 Porodica Svi su mislili da joj je SIN dečko: Ljudi su ostali u ŠOKU kada su čuli da ga je rodila, niko joj ne daje OVE godine!
14:20 Porodica Ostala sam trudna sa 14, a sa 19 sam imala troje DECE: Ljudi me osuđuju jer sam preuzela odgovornost za svoje postupke
08:30 Ispovesti "Apsolutno me svi OSUĐUJU" : Hana je sa 16 godina postala MAJKA, a sad je otrkrila da li se pokajala
19:10 Ispovesti Ostavila ga pred OLTAROM! Mladoženja u suzama, a ovo što je uradila MLADA još dugo će se prepričavati! (VIDEO)
12:20 Porodica Oni su NAJMLAĐI baka i deka: Sa samo 35 godina imaju unuku, ali i jednu ŽELJU zbog koje svi ZANEME
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju