Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Dodaj kao željeni izvor na google pretrazi
Tema: jakna
GaudiLab/Shutterstock
ZA MODERNU ŽENU
Ove jakne podmlađuju za 10 godina: Biće najvećI trend jeseni, a možda je već imate u ormaru
22.09.2026. 08:25
|
0
Foto: Shutterstock | Anatoliy Cherkas
hit sezone
Jakna iz 90-ih godina je najveći trend jeseni: Ovo je model koji ćemo svi nositi
15.09.2026. 15:03
|
0
Shutterstock
ZA MODERNU ŽENU
Izgleda kao da ste se sređivali satima, a obukli ste samo jednu jaknu: Ovaj model osvaja jesen
11.09.2026. 11:37
|
0
Naj žena/AI Ilustracija
ŠTA BISTE VI URADILI?
Kupila sam jaknu i zavukla ruku u džep! Šokirala sam se, evo šta sam pronašla, ovo se nikome nije desilo!
31.08.2026. 10:03
|
0
AP Photo/Frank Franklin II
Moda
Savršeno, zanimljivo i vrlo, vrlo atraktivno: Svi komentarišu Kajli Džener u toplesu, izgleda da su svima popadale vilice
23.04.2026. 10:57
|
0
Foto: Shutterstock | Šaterstok
Trend
Jedina jakna koja vam treba za proleće: Beograđanke se već takmiče koja će pre da je kupi!
21.03.2026. 12:49
|
0
Shutterstock | Shutterstock
Trend
Jedna boja je zakon: Srpkinje masovno kupuju jakne u ovoj nijansi, nije plava, ni zelena, a idealna je za proleće
20.03.2026. 09:45
|
0
Shutterstock/Damian Lugowski
Trik
Pre nego što je spakujete u ormar, mora biti čista: Kako operati zimsku janku u veš mašini, a da se ne upropasti?
02.03.2026. 17:59
|
0
Zaboravite na hemijsko čišćenje: Kožna jakna se lako održava kod kuće, ova metoda garantuje najbolje rezultate
03.10.2025. 14:28
|
0
Ne krije da voli da se oblači u povoljnim radnjama, to i dokazala? Anastasija Ražnatović u kožnoj jaknici koju svaka žena mora da ima
26.02.2025. 10:37
|
0
SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modna kuća napravila jaknu sa likom hrišćanskog sveca: Srbi i Srpkinje ga slave kao krsnu slavu, svi se pitaju "Je l' osveštana?"
26.11.2024. 13:59
|
1
Profimedia | Profimedia
Spoj stila i udobnosti: Jakna Emili Rajtakovski u vodećoj boji sezone je sve što nam treba ove zime
23.11.2023. 15:42
|
0
Printscreen/Instagram | Printscreen/Instagram
Hejli Biber je obožava: Bomber jakna je najpopularniji model sezone, savršena za hladne dane
19.10.2023. 11:58
|
1
Hejli Biber je obožava: Bomber jakna je najpopularniji model sezone, savršena za hladne dane
19.10.2023. 11:08
|
0
Shutterstock | Shutterstock
Ovaj modni klasik biće ultimativni hit ove jeseni: Može se nositi kao jakna, ali i kao sako
09.09.2023. 21:31
|
0
Jakna od pre 10 godina je hit jeseni: Žene u Srbiji se utrkuju koja će pre da je kupi, rasproda se brzinom svetlosti
30.08.2023. 11:37
|
0
printscreen/Tviter | printscreen/Tviter
Ljubica iz Novog Sada je otišla da kupi jaknu, a izašla UVREĐENA: "Mislili su da nemam para, nisam dobila ni DOBAR DAN"
15.03.2023. 12:47
|
0
Profimedia | Profimedia
U ŠESTOJ deceniji pronašao svoj stil: Bred Pit se pojavio u najpopularnijoj jakni ove zime, sve VRIŠTI od boja
01.02.2023. 08:45
|
0
Kendal Džener nosi jaknu koja košta preko 7.000 evra: "Ne vredi ni jednu paru, kao da si obukla KESU za ĐUBRE"
21.12.2022. 12:30
|
0
Printscreen/ Instagram | Printscreen/ Instagram
DUNJA Jovanić nosi HIT jaknu sezone: Savršena je za PRELAZNI period, a ovi modeli su NAŠ IZBOR
28.10.2022. 10:22
|
0
1
2
...
Najnovije
Najčitanije
7min
Staklaste nokte nose prave dame: Možete ih uraditi i kod kuće, bez bacanja para na manikir!
29min
Muž i ja spavamo u odvojenim sobama! Kad im otkrijem razlog, mnoge žene me osuđuju
50min
Ima 215 cm i doktori su mislili da znaju od čega raste: DNK analiza ih je zapanjila!
1H
Kažu da je ovaj sir najgori: Neki ga stalno kupuju, a ne znaju šta sve sadrži
1H
Već dve godine u braku: Glumica (22) objavila sliku sa mužem i decom uoči godišnjice
1D
"Sram te bilo, kakva si ti majka?" Gostima se smučio život kada su videli čime je mama premazala tortu, pobegli sa rođendana
1D
Svekrva mi je brojala svaki zalogaj i kritikovala dete od godinu dana! Tek tada sam shvatila kakav mi je muž
1D
Ne bacajte pare na hoblovanje: Sipajte u vodu malo ovoga i parket će biti kao nov!
1D
Peškiri su vam postali kao šmirgla? Nije kriva veš-mašina, ovu grešku pravimo godinama, a košta nas stotine evra
24H
Radijatori će bolje grejati kao ludi kada ih uključite: U septembru uradite ovaj jednostavan trik od 10 minuta, videće šta će se desiti
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
1
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Foto: Shutterstock | bernatets photo/Shutterstock
Negovani i šik
Staklaste nokte nose prave dame: Možete ih uraditi i kod kuće, bez bacanja para na manikir!
18:43
|
0
Foto: Shutterstock | Kinga/Shutterstock
Objasnila
Muž i ja spavamo u odvojenim sobama! Kad im otkrijem razlog, mnoge žene me osuđuju
18:21
|
0
Foto: Profimedia | Profimedia
Najviša žena na svetu
Ima 215 cm i doktori su mislili da znaju od čega raste: DNK analiza ih je zapanjila!
18:00
|
0
Shutterstock | New Africa/Shutterstock
Budite oprezni
Kažu da je ovaj sir najgori: Neki ga stalno kupuju, a ne znaju šta sve sadrži
17:41
|
0
Foto: Profimedia | PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Prelepo!
Već dve godine u braku: Glumica (22) objavila sliku sa mužem i decom uoči godišnjice
17:25
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock/olgaman
Hrana
Zašto je dobro pojesi šaku oraha? Iznenadićete se kada shvatite za šta su sve dobri
17:09
|
0
Vidi sve
Ove jakne podmlađuju za 10 godina: Biće najvećI trend jeseni, a možda je već imate u ormaru