16:12 Ispovesti Na aerodromu je čekala let, a onda je dobila poziv od doktora: ‘Ne ukrcavaj se, život ti je u opasnosti’
16:07 Zdravlje Da li ste ikada pogledali deklaraciju na limunu? Nastasja otkriva istinu – da li se kora sme jesti ili stavljati u piće
14:00 Zdravlje Na moru u Grčkoj osetila da ne može plivati kao nekad: Aleksandra je mislila da je od umora, a onda je usledila je jeziva dijagnoza
13:20 Zdravlje 8 ranih simptoma leukemije koje ne treba ignorisati: Česte glavobolje, vrtoglavica, noćno znojenje…
17:28 Poznati Nezapamćena borba prve dame Sirije: Prelepa Asma ponovo suočena s rakom, ovog puta leukemijom
13:37 Zdravlje Bio je zdrav kao dren, a onda je primetio ljubičaste tačke na grudima: Kad je otišao kod lekara, dali su mu tri nedelje života
14:57 Zdravlje Doktori su digli ruke od njega: Peđu život nije štedeo, leukemija mu se 4 puta vraćala, dobio je 2 infarkta - Evo kako se izlečio
10:22 Zdravlje Doktorka je samo pogledala prste moje dece i upitala šte se sa vama događa: Iza "obične" promene krio se simptom smrtonosne bolesti
13:47 Zdravlje Nela (24) je izvadila krv jer je danima bila umorna: "Najjednostavnija analiza spasila mi je život"
11:21 Zdravlje Kada posumnjati na leukemiju: Simptomi nisu specifični, ali evo koje treba shvatiti kao upozorenje
19:49 Ispovesti Napunila je 17 godina i umire od raka: Ima samo jednu poslednju želju - da je poljubi ovaj čuveni pevač
19:18 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 16. maj: Devica treba da se čuva dvoličnih osoba, Škorpija će doneti važnu odluku
18:28 Zdravlje Ove 3 namirnice čuvaju pamćenje posle 50. godine: Doktor savetuje da što češće budu u tanjiru
18:03 Poznati Kakvo telo Salma (58) ima! Šokirala sve kad se skinula u minijaturni bikini i pokazala fantastičnu figuru
17:37 Ispovesti Svekrva mi govori da sam sponzoruša: Pozelenela je od muke kad sam joj se osvetila, i to pred celom familijom!
17:12 Zdravlje Prvi simptom raka creva: Uzimate ga zdravo za gotovo, a može biti signal smrtonosne bolesti